Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie mogę wejść do gry?

Inkubator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reset kompa ,albo za wcześnie wychodzisz lub to wina (RIOT'U!) komputera :)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Spróbuj zdefragmentować folder LoL'a, bo jakieś pliki mogły się pogubić i opcja Repair w launcherze. Jeśli to nie pomaga sprawdź czy czegoś nie instalowałeś ostatnio, bo takie rzeczy czasami mają na to wpływ ;)

Jeśli to nie pomaga, to reinstall.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak sobie GameBooster z defragmentacją radzi, ale skoro jest taka opcja, to dlaczego nie ?

Ja osobiście SmartDefrag polecam ;)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Najpierw zrób repair plików, potem się pomyśli, co dalej. Po co robić kilka niepotrzebnych rzeczy na raz i płakać, że nie działa ? ;)

ezgif-com-effects.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Też mam ten błąd i dotyczy on wyłącznie rankedów. Jak tylko chcę wejść do gry po wyborze postaci wywala ten błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...