Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medyk czy Mechanik?

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, do was, waszym zdaniem. Jaka klasa jest lepsza? Medyk czy może Mechanik? (Waszym zdaniem!)

I prosiłbym o napisanie mi dlaczego? Plusy i minusy danej klasy.

Opublikowano

Wiesz nie chce mi sie pisać dlaczego ale medykiem zdobyłem 24 lvl i nadal gram a na mechaniku 5 i nie chce mi sie grać nie lubie tej postaci.Polecam także szturmowca i snajpera (jeżeli lubisz campić):))))) Niektórzy mówią że medycy dłużej celują ale to nie jest prawda bo np.qbb najlepsza broń długo celuje to prawda ale np.mg36 krótko celuje xm8ar też.Medycy żadza zazwyczaj to medycy królują w tabeli.Mysle że pomogłem.Jedyną wadą medyków to jest że długo celuje ale to zależy od broni którą grasz.Ja gram qbb i sie przyzwyczaiłem i nawet jezeli ktoś zobaczy mnie i zacznie szybciej strzelać to i tak wygrywam bo ono prawie wcale nie żuca z kolbą nemesis no chyba że trafisz na famasa albo as-vala lub l85a2 to nie wygrasz ale jeżeli wcześniej otworzysz ogien to przeciwnik nie ma sznas.

Opublikowano

OK masz "+", ale mam jeszcze takie pytanie do Ciebie. :D Czy gdybym kupił ten zestaw z tym M27 IAR i Desertem, czy to był by dobry wybór? Jak możesz to napisz mi jakie sa zestawy dla medyka ok? Jakie sa bronie w zestawie. xD

Opublikowano

najepszy da medyka to zestaw z mg36.....

omg to zaeży od gustu czy woisz rozwaać maszyny czy grać jak szturm .... może napiszesz jak grasz a nie pytanie z dupy?

YAY

Opublikowano

Jak gram... Ciężko powiedzieć. Atakuje, zdobywam bazy i robie rozpierdol ;D Po drugie ja nie pisałem żebyście mi doradzili kim mam grać. Tylko kto lepszy WASZYM zdaniem :D

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, z jednej strony postać z mocnymi brońmi i możliwością healu siebie i kolegów, z drugiej maszynka do expa na mapkach z pojazdami. Krótko: medykiem jak ogarniasz zdobędziesz wszędzie punkty, mechanik ma słabsze bronie jeżeli chodzi o dmg i trudniej się gra na mapkach bez pojazdów ;)

Opublikowano

Obydwaj macie racje, mechanik. Jak widze czołg to biegne do niego aby go rozkurwic. Ale zagrajcie sobie z P90 na sharqi. Masakra. xD A medyk... Na mapach z pojazdami to raczej bede jezdzil pojazdami. ;D A jak przyjdzie mi kogos rozwalic to rozwale z latwoscia ponieważ to napewno mechanik. Np. na mapie OMAN. Swietnie radze sobie z APC, i nawet nawet z lataniem. Wiec nie wiem. Najwiecej radosci to sprawia mi nie zbieranie duzej ilosci pkt. Tylko rozpierdol ludzi ktorzy sie na mnie wkurwiaja. ;p

Opublikowano

Dlatego medyk musi szybko zapieprzac i trzeba koniecznie dodać mu pkt do umiejętności sprinta.

I jak widzi tanka to spierdala ile w sił w nogach w bezpieczne miejsce dzięki czemu przeżyje i zawsze się podleczy jak zagrasz medykiem,a później inną klasą to będzie Ci brakować ciągłych apteczek do leczenia.I medykiem jest frajda jak masz dobrą broń i dobre sety wtedy robisz rozpierdol i zawsze się podleczysz kiedy chcesz.I zazwyczaj to medycy są na Top liście.

Opublikowano

OK masz "+", ale mam jeszcze takie pytanie do Ciebie. :D Czy gdybym kupił ten zestaw z tym M27 IAR i Desertem, czy to był by dobry wybór? Jak możesz to napisz mi jakie sa zestawy dla medyka ok? Jakie sa bronie w zestawie. xD

Albo zestaw z MG36 albo z M27-Iar osobiście wole Iara ale to tylko moje zdanie.Mam oba zestawy.I tak najlepsza broń to Qbb-95.Ja kupiłem najpierw zestaw z m27 iar do tego qbb jako lepsza broń + deagle 50 bedziesz rozpierdalał wszystkich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi się najłatwiej grało mechanikiem bo często naprawiam pojazdy i karabinek jest idealny do mojej ręki mogę jeszcze naprawiać auta

a medyka to emotach mogę wezwać :rolleyes:

Opublikowano

mi się najłatwiej grało mechanikiem bo często naprawiam pojazdy i karabinek jest idealny do mojej ręki mogę jeszcze naprawiać auta

a medyka to emotach mogę wezwać :rolleyes:

Nie odkopuj starych tematów.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...