Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Funkcje Gm

emiospl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wiadomo aby dodać na własnym Privie nowego GM. Wchodzimy w gm list i dodajemy go po przez wpisanie id i nicku do konta oraz wybrania na końcu rangi z "Player" na "Implementator"(jeżeli się pomyliłem z tą nazwą to przepraszam). Ranga Player daje nam możliwości zwykłego gracza i co najważniejsze blokuje możliwość użycia komend GM lecz ranga Implementator daje nam możliwość używania wszystkich komend GM. I tu moje pytanie czy jest możliwość aby dodać nową range do wyboru bądź z edytować jakąś już istniejącą a nie używaną w 100%. Potrzebna mi informacja jak to zrobić, bo chciałbym aby GM na moim serwerze nie mieli wszystkich komend np. Dawania innnym lvl z komendy. Zmierzając do sedna chodzi mi o to aby stworzyć nową range GM lecz aby gracz posiadający tą range nie miał wszystkich komend chodzi mi tutaj głównie aby nie mógł dawać yang innym oraz poziomu. Czy jest możliwość wykonania takiej operacji ?

Proszę o szybką odpowiedz

Pozdrawiam

Opublikowano

wystarczy że dasz temu komuś rangę HIGH_WIZARD i to mu zablokuje tworzenie Itemków oraz dawania LVL

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...