Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki dysk twardy do xboxa?

Dro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam orginalnego xboxa slim'a o chyba najmniejszej istniejącej pojemności 2,2 gb. aby cokolwiek zainstalować albo pobrać potrzebuje dysk twardy, wydaje mi sie że taki do 50gb mi w zupełności wystarczy bo wszystko co chce zrobić na razie to zainstalować bf3 i pobrać kilka drobnych rzeczy.i tu moje pytanie czy każdy dysk twardy z wejściem na usb będzie działał dobrze?, bo jednak nie stać mnie na orginalny dysk twardy do xboxa a po za tym nie ma takich małych tylko jakieś +200 gb. Czy jeżeli kupie jakiś mały dysk twardy na złącze usb to będzie dobry ?

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Z tego co wiem to nic na taki dysk nie zainstalujesz,o ile w ogóle ci zadziała.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie musisz kupować oryginalnego dysku. Każdy dysk pod usb oprócz chińskich podróbek będzie działał z xboxem. Możesz na niego instalować wszystko i będzie on działał identycznie jak oryginalny dysk od microsoftu.

Jednak konsola będzie widziała tylko 32GB tego dysku ( O ile masz nowego dasha, bo jak jakiś stary to tylko 16GB )

Opublikowano

konsola jest nowego typu więc dash chyba będzie dobry, gdybym mial np 100 gb dysk to tez 32 gb bedzie ;d?

(jest możliwość podpięcia pen-driva i tam zapisywaniu gier itp)?

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Niezależnie ile GB ma dysk, xbox będzie widział max 32GB.

Możesz podpiąć pendrive i zapisywać gry, ale pendrive musi być wystarczająco "szybki", czyli nie jakieś chińskie podróby, bo nawet nie da się ich skonfigurować pod xboxa. A w szczególnośći, jakbyś miał zamiar podpiąć pendrive np 16GB i na nim instalować gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...