Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z FischBotem

krycha0825

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Od jakiegoś czasu po wystawieniu nobka na fb,po około 1-3 gdz konto zostaje zablokowane. Sprawdzałem w nocy i w dzień to samo 4 postacie poszły na spacer. Fb mam od kamera ustawiałem gm detector,postać logała ale odrazu ban. Więc gm jak może zobaczyć że jadę na fb skoro postać automatycznie loga jak sie pojawi ? Nie ma już tych czasów gdzie postać stała całą noc i tylko zyski :)

Opublikowano

Po ostatniej przerwie technicznej zmieniło się trochę m.in. w HackShieldzie, więc niezbędne jest pobranie najnowszej wersji KamerModa z 24 stycznia. Mniej wypadkowego FishBota masz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/838801-dl-hardfish-v01-by-daronian-kris006/

Gdy tylko w jego zasięgu pojawi się GM to od razu wyloguje postać i wyłączy hacka. Jeśli ktoś szepnie to możesz ustawić możliwość odpowiedzi (załóżmy "sorry, nie mam teraz czasu").

Opublikowano

Zauktalizuj metka, pobierz najnowszy mod od kamera, oraz FB, ja dziś stałem od 10:00 do 21:00, brak bana :)

Opublikowano

To nie zależy od tego... dużo zależy od farta i od zbiegów okoliczności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...