Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ Nowy system tepania na spawn.

QueziPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie wprowadzily system anty camperski,anty logania się w tym samym miejscu.

Gdy się wylogujesz i zalogujesz na inny server tepa cię ''Do bezpiecznego miejsca"(tak pisze bot)I wszyscy campia na ludzi z eq.Ile trzeba czekać, żeby nie tepnelo na spawn?

Opublikowano

100 % 1 h? Bo niechcący wyłączyłem warz chociaż nie chciałem logneło mnie na moscie a jak wejde tepnie na spawn i ktoś zabije a szkoda mi dobrych itemów.

Opublikowano

w sumie moze i dobre wieksza szansa na znalezienie ciekawych itemow:)

ps.ciekawe kiedy beda jakies samochody itp... tak z buta lazic po calej mapie to troche nudno;p

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Też czekam z niecierpliwością na dodanie pojazdów c: / Czemu większa szansa na znalezienie ciekawych itemów

ps Dla mnie coraz bardziej campia ta gre.Stoisz na spawnie i czekasz aż pro koleś zaloguje się zabijasz go i masz itemy ...

Opublikowano

ja planuje zakupic dayZ ale czekam az wyjdzie jakos "osobna gra"

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

@up, a ja planuję zrobić racuchy w środę.

@topic; na 100% jest to godzina. Tak przy okazji się zapytam - jest pewna strona z mapką do warz, gdzie można sprawdzić wszystkie poczty, remizy, apteki itp, i można tam też sprawdzić miejsca respawnów. I pytanie: czy te nowe spawny, które teraz wprowadzili, są zaznaczone na owej mapce, czy jak na razie są one w niewiadomych punktach.? :s

Opublikowano

@up, a ja planuję zrobić racuchy w środę.

@topic; na 100% jest to godzina. Tak przy okazji się zapytam - jest pewna strona z mapką do warz, gdzie można sprawdzić wszystkie poczty, remizy, apteki itp, i można tam też sprawdzić miejsca respawnów. I pytanie: czy te nowe spawny, które teraz wprowadzili, są zaznaczone na owej mapce, czy jak na razie są one w niewiadomych punktach.? :s

Miejsce w którym się zespawnujesz zależny od tego gdzie jesteś.

Punkty nie są zaznaczone na mapie ale są to stałe lokacje.

Opublikowano

Nie mówię o mapię w grze. Chodzi mi o tą mapę:

warz.neon-gaming.de/ , pytam, gdyż sam nie mogę sprawdzić na tele, a na PC bd dopiero w sobotę. Jak widzisz, jest po prawej opcja 'spawn poinst' czy coś takiego, nie mogę sprawdzić, gdyż ta durna opera mini mi nie wyświetla całej strony :s I tak btw, nie musisz mi tłumaczyć, co to są spawn pointy i od czego zależy gdzie one leżą :f.

Opublikowano

Ten spawn to jedno wielkie gówno już wole skakanie po serwerach. Nie ma sensu nawet się wylogować po za save pointem bo gnoje tylko kampią na spawnach.

Opublikowano

Ten spawn to jedno wielkie gówno już wole skakanie po serwerach. Nie ma sensu nawet się wylogować po za save pointem bo gnoje tylko kampią na spawnach.

Sorry, kolego ale jestes skonczonym hipokryta! Sam chwalisz sie w innych tematach, jaki to fajny ten platny cheat kupiles, a tu wyzywasz wszystkich od gnoji ? Czyzby kasa na "haczyk" sie skonczyla i zaczales grac uczciwie ?

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...