Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] iPhone 4s IOS 6.0.1 jailbreak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Mam pytanko, czy na chwile obecna jest jailbreak do iPhone-a 4s z iOS 6.0.1? Ponieważ szukam go już od dobrego miesiąca i niestety nie mogę nic znaleść. A wszystkie posty na fb przez "iPhone 5" o jailbreak-u są fałszywe... Proszę o szybka pomoc. Dziękuje z góry ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

obserwuj fora gdzie publikują to się w końcu doczekasz jak będzie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Robem niestety ale na wszystkich forach dają to samo i jakoś nie mogę nic przydatnego znaleść. A tak mam jeszcze inne pytanko od kolegi. " mam iPhona 4 którego znalazłem ale jest zablokowany, znacie jakiś sposób na odblokowanie go? "

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

niech odda lepiej do jakiegoś serwisu, sposoby są ale się trochę oszuka by mieć soft i bardziej ryzykowne że ucegli telefon

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

"Ucegli telefon" ?? A gevey tej blokady nie zdejmie/ ominie ? Bo ma na tym iPhone iOS 6.0.2 ( niewiem jakim cudem ma iOS 6) a downgrade nie da się zrobić jakoś?

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Trawalego Jailbreak'a do Twojego iPhona nie ma. Co do problematycznego iPhone'a, to niestety musiał bym miec go u siebie zeby go"podnieść" do stanu używalności. I nie jestem na 100% pewny czy by mi sie udało :)

Opublikowano

Od wczoraj jest dostępne narzędzie do jailbreak'u o nazwie evasi0n. Jailbreak działa na sofcie od iOS 6.0 do iOS 6.1, oraz na wszystkich urządzeniach z tym systemem.

Życzę powodzenia w jailbreakowaniu :)

Opublikowano

Od wczoraj jest dostępne narzędzie do jailbreak'u o nazwie evasi0n. Jailbreak działa na sofcie od iOS 6.0 do iOS 6.1, oraz na wszystkich urządzeniach z tym systemem.

Życzę powodzenia w jailbreakowaniu :)

Wiem o tym juz dawno jailbreaka zrobilem ale kolega nie moze odblokowac iphone 4 chociaz jailbreaka juz ma. Znalazlem jakis dziwny sposob na odblokowanie iphone za pomoca wgrania wersji ios dla Ipadow czy jakos tak ale nie jestem pewien co do tego i troche sie boje mu to zrobic.

A tak pozatym zeby nie smiecic tematami na forum to odrazu spytam co jest potrzebne najbardziej po wgraniu jailbreaka na iphone chodzi mi o rozne source packagi itp ;) Dobre odp beda nagradzane Like It!! ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Chcesz gry z Cydii czy co?

Gta Vice City :-)

Chodzi mi o najpotrzebniejsze programy I Szukam tez czegos dla kolegi z iPhonem 4 zablokowanym. ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...