Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Talony

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowiedziałem się, że teraz nie można wygrywać talonów, bo dużo osób to wykorzystywało i spamowało. Jestem za tym, a by była możliwość wygrania talonu jeśli się posiada max X talonów, aby nie można było mieć Np. 10000.

A np. gdy dana osoba będzie posiadała te 2 talony to wtedy, bez nagrody.

Dla x proponowałbym: 2

1361453243-U739101.png

Opublikowano

ja jestem za tak bo z tego co ja widziałem było spamowane tylko w zbanowanych a no jak wiadomo teraz zostało to zablokowane bo mod musi potwierdzić post

Opublikowano

Bezsens. Wygrałam, ale guzik dostane bo już mam talon. A ktoś, kto zajął np miejsce po mnie, nagrodę dostanie. Tak to wygląda.

Ja nie nie, sprawę z talonami myślę, że można inaczej załatwić.

Skoro twierdzisz, że można to inaczej załatwić podaj swój przykład.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja także jestem na TAK, ale jeszcze : chciałbym aby wróciły, teraz bez nich to troche lipa..

W konkursach można było je umieszczać, a teraz to tylko trzeba się modlić by nie dostać % bo już talona nie ma :D

Opublikowano

Ja także jestem na TAK, ale jeszcze : chciałbym aby wróciły, teraz bez nich to troche lipa..

W konkursach można było je umieszczać, a teraz to tylko trzeba się modlić by nie dostać % bo już talona nie ma :D

Ja jestem przeciw temu, aby było tak jak dawniej. Były osoby, które miały nawet 60% razem w tych talonach, a to oznacza, że takie osoby mogą 12 razy spamować, bo nic się im nie zrobi, bo mają talony.

Nie wiem czy każdy rozumie, ale mi chodzi o to, aby można było dać talona tylko takiej osobie, która ma tylko 1 lub wcale.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

ja w ogóle nie rozumiem tej idei talonów...

Na żadnym forum nie widziałem talonów...

Ok rozumiem, w konkursach dostaje się nagrody Golda, Blue, Championa

i wtedy ew. gdy ktoś ma jakieś % to jest za możliwość zbicia 10% czy tam ilu, a nie jakieś tępe zamienianie tego w talony "na zapas"

Chcecie zbijać %, piszcie poradniki, pomagajcie itp.

Kurwa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja jestem na Nie, bo przez to rośnie chamstwo userów na MPC.

Nie jeden raz widziałem jak potrafili obrażać pisząc idiotyczne posty, które były potem nagradzane warnem, ale co z tego?

Jak se taki ktoś z talonem pomyśli ''A chuj, mam talon to moge mu dojebać coś i mi wisi te5%'' xD

Przykładem tego był Awesome™.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...