Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mod lock od Kamera

00sebastian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem z mod lockem. Posiadam Metin2Mod by kamer i gdy naciskam pelerynke do lurowania na siebie potworow jest wszytsko okej odrazu pojawiaja sie na mnie moby, ale nic im nie robie. Moge machac mieczem w nieskonczonosc i nic im nie zrobie. Gdy sam podchodze do grupki potworow jest okej. Problem wystepuje tylko przy uzywaniu pelerynki

I takie jedno pytanko co daje funkcja "kombo", "DropHAck" "skillcoltime" (ktorej nie moge wlaczyc) i jak wylaczyc ta funcje zeby nie odrzucal potworow. Bo jest caly czas wlaczona a jakby ktos przechodzil kolomnie to chcialbym ja wylaczyc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak to właśnie działa ;)

Zamiast tej pelerynki wpisz komendę /mobber.

Pojawi ci się okienko w który ustawisz odległość na jaką ma przyciągać potworki.

giphy.gif

Opublikowano

Dzieki kaktus dziala bardzo mi pomogles. To zeby uporzadkowac

1. Jak wylaczyc funkcje nieodpuchania mobow. Bo jest caly czas wlaczona

2. co to sa za funkcje "kombo", "DropHAck" "skillcoltime" (ktorej nie moge wlaczyc)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
1. Jak wylaczyc funkcje nieodpuchania mobow. Bo jest caly czas wlaczona

Po prawej stronie masz odpychanie z konia czy jakoś tak, zanim się zalogujesz, dajesz off i resetujesz grę.

2. co to sa za funkcje "kombo", "DropHAck" "skillcoltime" (ktorej nie moge wlaczyc)

- Kombo ulepsza twoją kombinację kombo, masz 1/2 uderzenia więcej podczas kombo mieczem.

- Drop hack - jeżeli spełnisz jakieś tam wymagania, to drop osób trzecich będzie należał do ciebie (mogę się mylić).

- skill cool time - Nie musisz czekać aż załadują ci się skille, jednak to tylko wygląda jakbyś bił tym skillem, w prawdzie nic nie robisz potworkom.

Dzieki kaktus dziala bardzo mi pomogles.

Proszę o "lubię to" jako motywację :)

giphy.gif

Opublikowano

1. W oknie logowania po prawej stronie możesz wyłączyć tę opcję.

2. Dzięki Combo masz 5 ciosów i przerwę, bez Combo w czasie ataku wykonujesz 3 ciosy i musisz odczekać chwilę. DropHack kradnie drop innego gracza. Skillcolltime usuwa czas oczekiwania na zregenerowanie skilla.

Jeśli chcesz wyłączyć te trzy ostatnie funkcje to po prostu ich nie zaznaczaj w ustawieniach, wtedy się same nie włączą.

Opublikowano

Ok wszytsko jasne tylko co do punktu 1.

Wiem wlasnie ze tak da sie to wylaczyc. Ale chodzi mi o wylaczenie podczas gry. Bo np expie gdzies sobie i widze ze jedzie jakis inny gracz. Chce ta opcje wylaczyc na chwile i jak zniknie to znow ja wlaczyc. Dawno gralem w metina i kiedys tak robilem. Troche bez sensu wylaczac gre za kazdym razem jak ktos wbija mi na expa zeby wylaczyc ta opcje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W kamer modzie, to chyba nie jest możliwe.

Wiem, że w m2bob tak jest, że jeżeli widzisz jakiegoś gracza to automatycznie wyłącza całego hacka, po tym jak gracz znika z pola widzenia włącza się.

Niestety to płatny hack.

http://m2bob.net/?site=enter

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...