Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Deagle 50 czy scattergun?

Snipspod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obydwie bronie są da *szpanu* czyi sytuacji masz 10 hp ukkrywasz się za rogiem a przed tobą biegnie 2 gości i wyciągasz se scatterguna czy deage ;) mam obydwie bronie na medyku i korzystam z nich tyko wtedy * da szpanu* scatterguna czasami se wyjme jak 3 gości przede mną ;)

kup najepiej 2 broń ;d

YAY

Opublikowano

Scattergun jest przydatny przede wszystkim dla sniperów, jak dadzą się zajść na zbyt bliską odległość.

Bierz m1911elite, albo czekaj jak wydadzą 93r i tyle.

Rex też jest jak dla mnie niezbyt fajny.

(se scatera da się rozwalić transportowca(heli), albo jeta jak lecą wystarczająco nisko, 1 strzał to jakieś 158dmg.

436951440626370320491.png

Opublikowano

no mi tu chodzi o znajpera, na wieksze odleglosci, bo ja tam lubie snajpić 200-300m :) wezme deagla raczej, bo kupie sobie go w pakiecie z vss viontrezem bodajże, dużo taniej wychodzi.

Opublikowano

statergun jest lepszy na bliskie a dagle50 jest dobry na tą i natą odległość to zalerzy czy na snipera czy na medyka czy mehanika na snajpera dagle 50 na medaka dagle 50 na szturma statergun a na mehanika statergun

Opublikowano

Myślę że scattergun'a łatwiej wyczuć na bardziej..(jak to się mówiło)....sciśniętych mapach. Osobiście wolę Deagle'a.

Pozdrawiam.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co tu jest do wyczuwania w shotgunie? :mellow:

Bierzesz na ślepo walisz i już kolesia nie ma^^

W grę trzeba się wczuć.. ;). Żeby nie chodzić po moskwie polować na Ruskich...

Chodziło mi o ogólną przyjemność z rozpruwania wroga. :P

pozdro

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak dla mnie Deagle jest lepszy, według mnie ma lepszą celność i minimalne większe DMG.

Jak jesteś PRO to z wieszaka kolesia zastrzelisz.

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...