Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrot IP

MrDevil205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy moge dostac IP za postac ktora została przeceniona z 6300 na 4800?Jeśli tak to prosze o przykład jak to napisać do supportu Riota.

Opublikowano

Nie dostaniesz. I nie pisz do supportu bo i tak nic nie zrobi. Jeżeli wartośc championa zmalała to zmalała koniec kropka.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Jeśli przecena była zapowiadana to nie zwroca ci a jeżeli nie byla a ty bodajże kupiłeś ja maksymalnie tydzień temu to mogą ci zwrócićtą różnice.

Dawniej tak było

Opublikowano

Coś koło miesiąca temu sprzedawałem postać przecenioną z 3150 na 1350 i o dziwo automat przyznał mi 3150 IP więc powinno Ci zwrócić kwotę, za którą champa zakupiłeś.

Jak nie to po co trzymać coś czym się nie gra ? Ja bym wolał stracić to IP, ale wydać na coś sensowniejszego *.*

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Dostaniesz zwrot monet tylko wtedy, jeśli postać zakupiona była na 2 tygodnie około przed obniżką.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...