Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Cheat

Barti32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomużcie mi chce znalezc jakis bardzo dobry czit do cs 1.6 ns ktory by ne byl wykrywalny przez VAC. chodzi mi o jakiegos czita z aimbot, no recoil, no flash, wallhack i zeby mial cos takiego ze jak mozna przeciwnika trawic to sie zaswieci na zielono zeby nie zabic kogos przez sciane mysląc ze jest tuz przed tobą. i zeby nie mial tego automatycznego nacelowania na heada czy klate bo to jest wedlug mnie glupie i nie potrzebne. prosze pomozcie. z gory dziekuje.

Jesli ci pomoglem lub powiedzialem o cheatach CS 1.6 NS daj 5* albo poprostu +.

Najlebiej by bylo oba naraz ale nie wymuszam.

Pozdrawiam Barti32.

Opublikowano

vdc-redux-2-04-beta [linka nie daje bo za duzo roboty, poszukaj na necie] to jest dosyć dobre, jak nacisniesz na DEL i wpiszesz AIM_AUTOAIM 9 [i enter] to bedom hedy leciały a jak wpiszesz AIM_AUTOAIM 0 [i nacisniesz ENTER] to bedziesz widział przez sciany i takie tam

Opublikowano

wielkie dzieki jak by kts jeszcze znal jakies czity to podajcie bo chce poruwnac

Pozdrawiam Barti32.

Opublikowano

a i ten vdc redux jest niewykrywalny???

Pozdrawiam Barti32.

Opublikowano

czy chodzilo ci napewno o 2.04 czy o 2.08 beta?

Pozdrawiam Barti32.

Opublikowano

jak masz v2.08 beta to nie wiem czemu sie tak dzieje a jak v2.04 to sie spytaj kajde ja mam 2.08 i mi chodzi idealnie.

Pozdrawiam Barti32.

Opublikowano

w 2.08 to jak nacisniesz del to poprostu wpisujesz a jak chcesz wejsc do menu i tam se opcje powybierac to nacisnij insert i tym ze sie tak zamraza to normalne jak del albo insert nacisniesz a jak nacisniesz insert to ci sie taki kursor pojawi. pomoglem postaw+

Pozdrawiam Barti32.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hack a potem cs..Nie musisz go mieć w folderze z cs.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Mam problem z vdc redux 2.04 beta gdy wlaczam cheata potem cs to mi instalisen fustelfull i wylacza mi sie cs co mozna na to poradzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...