Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AP trynd op?

MrKamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekonwencjonalny build, masterki i runy. Koleś widać wie co robi - jak ktoś to już kiedyś powiedział, że jeżeli ktoś się dziwnie buduje to albo jest strasznym noobem i po prostu nie wie jak się budować, albo jest właśnie na tyle dobry, że opanował już daną postać i styl gry do perfekcji.

Tudzież mógł po prostu zaskoczyć wrogów. A ten heal z Q jest porównywalny do heala Mastera pod AP.

wikmk9.jpg

Opublikowano

@up

Ale nie ma przelicznika 4. Według mnie są takie możliwości (np xin) ale wymagają dużego skilla (tudziesz feedu :D) Dziwne że kogoś szło mu zabić, bo oprócz heala nie ma chyba żadnego przelicznika ap.

Opublikowano

fczas, ja keruje rankedy sorakom pod ad i sie nie chwale

myślisz, że będziesz śmieszny jak będziesz próbował "trollować"?

żałosne jak twoja gemba w tym avatarze.

@top

grałem z tryndami ap na rankach (1.5k elo :huh: ) i byli trochę gówniani

<>

Opublikowano

myślisz, że będziesz śmieszny jak będziesz próbował "trollować"?

żałosne jak twoja gemba w tym avatarze.

@top

grałem z tryndami ap na rankach (1.5k elo :huh: ) i byli trochę gówniani

kalm dałn 900 elo

Opublikowano

Dlatego mówiłem że heal Tryndy jest porównywalny - healuje mniej ale natychmiast i częściej.

A AP Xin to pod takiego Nashora jest całkiem spoko. AS CDR mana reg i to AP. Heal co 3 atak będzie wtedy dość znaczący.

Będąc przy AP trndzie warto też wspomnieć o starym AP Shaco, który campił w jungli przeciwnika ewentualnie gdziekolwiek w krzakach i zabijał z pajacynek w ciągu 2s. jeśli nieostrożny noob wbił w takie krzaki.

wikmk9.jpg

Opublikowano

elo booster albo smurf

w sumie do 1700 mozna kerować ad soraka, wiec w/e

/thread

skąd możesz to wiedzieć skoro siedzisz na 800 i się nie możesz wydostać? xD

<>

Opublikowano

Wygląda co całkiem sensownie, ale jeśli już to chyba lepiej zbudować z niego hybrydę ;)

Będzie dmg z hitów i heal Q, co może być całkiem ciekawą opcją na Trynda, tylko dylemat mamy przy doborze masterek, ale coś da się skleić, żeby to wszystko działało w miarę sprawnie :D

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Cieżko dostać feeda , mialem dzisiaj tryndle pod ap do mid game nic nie robil tylko padal ale pod koniec gry jak mial 500 to juz dzialalo niezle na tf

Opublikowano

ahh już wiem dlaczego tak jest ;)

sprawdźcie jego historię w lolu tam jest dmg psychical, pewnie build zmieniał pod koniec. ;)

<>

Opublikowano

ap trynda to gowno, co z tego ze się uleczy jak nie zrobi dmg? on z tego słynie ze bierze adc na jednego hita.

ap trynda to gowno, co z tego ze się uleczy jak nie zrobi dmg? on z tego słynie ze bierze adc na jednego hita.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie powiem, fajnie się gra, świetny sustain, banalny outfarm enemy, łatwe towerdive, świetne early / mid game, w late też fajnie bo można dużo dmg tankować, do bazy to tylko po itemy wracasz :D

ahh już wiem dlaczego tak jest ;)

sprawdźcie jego historię w lolu tam jest dmg psychical, pewnie build zmieniał pod koniec. ;)

E robi physical, więc magic to jedynie lichbane był i 5% z masterek.

Opublikowano

A wy wg. wiecie, że trynda ma przelicznik 1.0AP na E ?

Z cdr taki trynda co 6-7s używa E na kilka osób, jak na AoE dmg 1.0AP to duży przelicznik.

Opublikowano

Grałem tryndą ap i skonczyłem z statami 12/6/13. Powiem,że mi się nie podobało,waliłem dmq tylko z E i co prawda masa hp z Q co chyba 6 sekund. jednym E odbierałem 1/2 hp ADC i APC ale przeciwko tankom, offtankom nic nie robiłem. Coś na styl mastera ap. Wyzywali mnie od troli i chcieli mnie reportować xD

Opublikowano

Aż musiałem sprawdzić :D Spodobał mi się jak master ap... Przed chwilą znowu zagrał tryndą ap 6/1 ;x Szacun ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

jak sie z noobami to nawet soraka pod adc wymiana. anyway, trynda ap jest średni i ma tylko 2 skille, z czego 1 ofensywny wiec duzo nie zrobi

Opublikowano

Aaa jaka linie takim tryda ap /

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...