Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin Jobs i Anti Lag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie:) Poszukuję pluginu Jobs (takiego żeby były podstawowe prace typu kopacz, MPCik, drwal) oraz jakiegos pluginu przeciw Lagom :) Z góry dziękuję za pomoc! :D

Opublikowano

Dzięki :) a podałbyś permissje ? :D

Wszystko jest napisane w tym temacie co podałem, masz instrukcje nawet w paczce. Żeby nie było spamu :

Dam Ci to co dałem w paczce (przyklad; permissions.yml)

# JEST TO PRZYKŁAD PERMISSIONS !
groups:
 Gracz:
   default: true
   prefix: '&3'
   permissions:
   - jobs.join.*
   - jobs.world.*
 Moderator:
   prefix: '&2'
   permissions:
   - jobs.*
 Administrator:
   prefix: '&c'
   permissions:
   - '*'
###################################################################################################################################################################
# Proszę nie korzystać z tego permissions, bo jak widać nie jest pełne, jednak to jest TYLKO PRZYKŁAD ! jak ma być dodane permissions do
# grup, które sobie ustaliłeś. Zacznijmy na początku od zwykłego gracza. Tak jak mówiłem, jednak dużo osób mnie nie słucha, więc teraz to powiem:
# Do naszego zwykłego gracza dodajemy permissions takie jak :
# - jobs.join.* ---> czyli, że gracz może dołączyć do WSZYSTKICH prac dostępnych na serwerze! (i tak lepiej zostawic). Co oznacza wszystkie, własnie to : *
# - jobs.world.* ---> czyli, że gracz może dołączyć do prac na WSZYSTKICH światach! czyli nether, world, world_the_end (lub inne, zależy jak sobie tam ustawiacie)
# Co do powyższego permissions, które omówiłem oraz przedstawiłem, radzę aby tak były właśnie ustawione! Jak się nie znasz na pluginach, to nie kombinuj, bo przekombinujesz i później działać nie będzie!
# Teraz ranga Moderator możemy mu dodać takie permissions
# - jobs.* --> oznacza to że ma pełne uprawnienia do Jobs (prawie pełne)
# Jeżeli chcemy mieć już max uprawnienia to ustawiamy tak jak zawsze np w przypadku Administratora/Head Admina
# - '*' --> oznacza to pełen dostęp DO WSZYSTKICH PLUGINÓW a także pełną obsługe naszego Jobsa!
##############################################################
# Mini Poradnik Permissions wykonany przez KAMIKADZEKKS
# Zakaz kopiowania bez mojej zgody!
#################################################################

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...