Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Własny Trainer Za Pomocą Ce

Im_hackkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. W tym poradniku opiszę ( i zamieszczę "obrazki" ) tworzenie trainera do dekaron'a (innych gier chyba też ;P). Proszę wziąść pod uwagę, że jest to mój pierwszy poradnik, ale postaram się to zrobić jak najdokładniej.

Zaczynamy:

1. Otwieramy dekaron za pomocą bypass'a. ( link do bypassa niżej )

62775449.th.png

2. Włączamy cheat engine ( link poniżej ) i otwieramy dekaron.exe ( lub unpacked dekaron ) z process list.

81143570.th.png

3. Otwieramy tabelkę z hackami ( jak ktoś nie ma, to link poniżej ).

27500954.th.png

4. Włączamy wszystkie hacki z tabelki.

80225088.th.png

5. Klikamy na "Advanced options" w lewym dolnym rogu Cheat Engine, póżniej na dyskietkę, potem OK.

75264135.th.png

6. Gdy pojawiło nam się okno "Trainer maker" w polu Title wpisujemy nazwę trainera, w polu Launch file wybieramy bypassa, w polu Process wybieramy dekaron.exe lub unpacked dekaron, w polu About text wpisujemy to, co ma się pojawić po kliknięciu "About" na trainerze. Jeżeli już uzupełniliśmy wcześniejsze dane to klikamy "Add entry" w dolnym rogu, potem klikamy "Add".

87046325.th.png

7. Wybieramy hack, który chcemy dodać do trainera i klikamy "add".

70598366.th.png

8. Wpisujemy nazwę hacka w polu "Effect", a w polu hotkey naciskamy (!) guzik(i) po którym dany hack ma się włączyć i klikamy OK. Aby dodać więcej hacków znowu powtarzamy procedurę ( Add entry, add, wybranie hacka i znowu add i to, co właśnie opisałem ).

77058762.th.png

9. Gdy już dodaliśmy wszystkie hacki klikamy "Generate Trainer" u dołu CE.

10453754.th.png

10. Wpisujemy nazwę, jaką ma mieć trainer jako plik i dajemy "Zapisz".

59856821.th.png

11. Koniec ;) Możecie uruchomić trainera i hackować.

Mam nadzieję, że pomogłem. Jak widzicie jakieś błędy, to napiszcie, a poprawię. Poradnik napisany w 100% przeze mnie, więc jeżeli chcesz go zamieścić gdzieś indziej, to zapytaj na PW.

Jeszcze linki:

Cheat Engine 5.5 - http://www.cheatengine.org/download/CheatEngine55.exe

Tabelka - http://www.speedyshare.com/files/19563397/Tabelka.CT

Bypass - http://www.speedyshare.com/files/19576636/33235-release-rexignation-anti-xigncode-crc-bypass-rexignation-v1..rar ( już działa - nowa wersja )

I'm hackkkk.

Opublikowano

A wiesz może jak zrobić albo gdzie ściągnąć taki trainer zeby mobki miały speeda razem ze mną ? Chodzi mi już o taka większa prędkość niż w HelmirS trainer?

Opublikowano

A wiesz może jak zrobić albo gdzie ściągnąć taki trainer zeby mobki miały speeda razem ze mną ? Chodzi mi już o taka większa prędkość niż w HelmirS trainer?

W takim trainerze jak zrobiłem wystarczy włączyć monster VAC'a, mob speed i speed hacka, wtedy wystarczająco szybko się chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...