Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[poszukuje]telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym sobie kupic telefon i podacie mi fajnie nazwy?? chodzi zeby mial androida dodbry procek [powyzej 1.0ghz] ładny styl i taki do 1400zl podajcie nazwy [telefony musza być sprzedawane jeszcze...]

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

#up trochę się nie znasz. Xperia J ma 1ghz, a on chcę powyżej. U ma też 1ghz, ale przynajmniej dwa rdzenie.

#top Sony xperia T

#down oj tam :P ale napisał powyżej 1ghz

1361453243-U739101.png

Opublikowano

SGS2

Jaki SGS2 ? W tej cenie jest LG 4XHD ;).

Dołóż trochę i masz :

http://www.ebay.pl/i...=item19d7dfa48a

Ponad 1400zł z wysyłką, zbliżony parametrmai Nexus kosztuje ~2.500zł więc warto to przemyśleć ;).

#up trochę się nie znasz. Xperia J ma 1ghz, a on chcę powyżej. U ma też 1ghz, ale przynajmniej dwa rdzenie.

#top Sony xperia T

Ty też się nawet trochę nie znasz polecając Xperie T, które oba telefony, które wyżej podałem biją na łeb.

Opublikowano

A po co mu taki telefon ? Na SGS2 pójdzie wszystko, a można go dostać już za 800-1000zł nówkę więc co za różnica ? Do tego zaoszczędzi trochę kasy. Jak koniecznie już chcesz jak najlepszy telefon to można wyrwać SGS3 za 1400zł.

Opublikowano

A po co mu taki telefon ? Na SGS2 pójdzie wszystko, a można go dostać już za 800-1000zł nówkę więc co za różnica ? Do tego zaoszczędzi trochę kasy. Jak koniecznie już chcesz jak najlepszy telefon to można wyrwać SGS3 za 1400zł.

MI-2 jest lepsze od SGS-a 3...

Pójdzie mu wszystko, ale chyba lepiej jest wziąć na wyrost zwłaszcza, że cena nie jest wysoka jak na sprzęt tej klasy.

Opublikowano

MI-2 jest lepsze od SGS-a 3...

Pójdzie mu wszystko, ale chyba lepiej jest wziąć na wyrost zwłaszcza, że cena nie jest wysoka jak na sprzęt tej klasy.

Weź pod uwage aktualizacje mi-2 a sgs3 .

Opublikowano

Weź pod uwage aktualizacje mi-2 a sgs3 .

MI-2 ma taką przewagę (oprócz sprzętu), że oficjalnie zostało wgrane MIUI, więc Mody i Custom ROMy będą po prostu zbędne, bo MIUI jest dopracowany zwłaszcza, jeśli chodzi o oficjalne urządzenia XIAOMI.

Opublikowano

Chodzi mi o androida . Pozatym dostępność tego telefonu w polsce jak widze jest znikoma. Ja bym się akurat bał zamawiać z chin przesyłke. ;33

Opublikowano

Chodzi mi o androida . Pozatym dostępność tego telefonu w polsce jak widze jest znikoma. Ja bym się akurat bał zamawiać z chin przesyłke. ;33

Przesyłka jest ze USA, koleś wysyła poza granice za 100zł (93zł dokładnie). W Polsce nie ma żadnego dystrybutora urządzeń XIAOMI.

Android ? MI-2 będzie miało dłuższe wsparcie niż S3 na 100% ;).

Opublikowano

Na jakiej podstawie tak mówisz?

Dobra ale pytam się po co ? Po co ci 4 rdzeniowiec ? Za każdy rdzeń dostajesz spust czy co ?

Po to zeby nie zmieniac telefonu co rok.

Opublikowano

Nie rozumiem to co rok zmieniają się drastycznie standardy ? 2 rdzeniowe telefony są tak dobre jak było to w tamtym roku. Prawdopodobnie przez przynajmniej kolejne 2 lata nie wyjdzie gra która zagnie S2 przez co 4 rdzeniowce na razie są tak samo zbędne jak tablety.

Opublikowano

Na takiej podstawie, że XIAOMI w przeciwieństwie do bardziej znanych firm dba o klientów i nawet starszy M1S ma zapewnione wsparcie do najnowszego, stabilnego MIUI v 4.1.

Nie rozumiem to co rok zmieniają się drastycznie standardy ? 2 rdzeniowe telefony są tak dobre jak było to w tamtym roku. Prawdopodobnie przez przynajmniej kolejne 2 lata nie wyjdzie gra która zagnie S2 przez co 4 rdzeniowce na razie są tak samo zbędne jak tablety.

Mylisz się, wydawane są coraz to bardziej obciążające gry, 2 lata trochę przesadziłeś, ale rok jeszcze posłuży.

Tablety są zbędne ? Nie zauważyłeś, że ostatnio ze sklepów zaczynają znikać lub już zniknęły netbooki ? To właśnie tablety je zastąpiły, są poręczniejsze, można je podłączyć praktycznie do wszystkiego.

Opublikowano

Jakby tak było, to galaxy s4 nie miałby 8 rdzeniowego procka. Nie potrzebujesz, to nie kupujesz proste. On chce kupić i prosi o rade, więc nie rozumiem twojej spiny.

Opublikowano

Jakby tak było, to galaxy s4 nie miałby 8 rdzeniowego procka. Nie potrzebujesz, to nie kupujesz proste. On chce kupić i prosi o rade, więc nie rozumiem twojej spiny.

W sensie, że kto spina ? :P

Skoro ma 1400zł i chce przeznaczyć je na dobry telefon z porządnym procesorem, to MI-2 będzie dobrym wyborem, nie ma co patrzeć po używkach S3... mają coś lepszego oprócz ekranu ?

Opublikowano

O co ci chodzi ? Kto się spina ? Po prostu mówię, ze lepszym rozwiązaniem będzie dwurdzeniowiec, nie wiem jak ty ja nie mam zamiaru wydawać całej kasy na trochę lepszy telefon. Jeśli chce 4 rdzeniowca niech kupi Mi-2 i tyle. A z tym stwierdzeniem, że skoro jest niepotrzebne to dlaczego Samsung robi, nawet nie będę odpowiadał bo każdy kto ma trochę rozumu w głowie powinien znać odpowiedź i wcale nie jest on robiony ze względu na klientów bo oni tego chcą. Wątpię żeby jakakolwiek firma sugerowała się odbiorcami ich sprzętu czyli najprościej ma ich w dupie. Pozdrawiam.
Opublikowano

O co ci chodzi ? Kto się spina ? Po prostu mówię, ze lepszym rozwiązaniem będzie dwurdzeniowiec, nie wiem jak ty ja nie mam zamiaru wydawać całej kasy na trochę lepszy telefon. Jeśli chce 4 rdzeniowca niech kupi Mi-2 i tyle. A z tym stwierdzeniem, że skoro jest niepotrzebne to dlaczego Samsung robi, nawet nie będę odpowiadał bo każdy kto ma trochę rozumu w głowie powinien znać odpowiedź i wcale nie jest on robiony ze względu na klientów bo oni tego chcą. Wątpię żeby jakakolwiek firma sugerowała się odbiorcami ich sprzętu czyli najprościej ma ich w dupie. Pozdrawiam.

http://allegro.pl/nowy-samsung-galaxy-s2-i9100-gw24-wysylka24h-i2993811506.html

Najtańszy nowy SGS2 na dodatek z orange... 300zł chyba warto dopłacić do dłuższej służby, nie ? ;)

Gwarancja 12 miesięczna jest dla wszystkich telefonów XIAOMI.

Opublikowano

http://allegro.pl/no...2993811506.html

Najtańszy nowy SGS2 na dodatek z orange... 300zł chyba warto dopłacić do dłuższej służby, nie ? ;)

Gwarancja 12 miesięczna jest dla wszystkich telefonów XIAOMI.

Raz już kupiłem telefon z allegro... kasę odzyskałem po pół roku... Lepiej już zajrzeć na tablica.pl Tam są bardzo tanie S2 mój kolega kupił nówkę za 800zł.

Przez ten portal też wymieniłem o zgrozo Samsung Wave.

Opublikowano

Raz już kupiłem telefon z allegro... kasę odzyskałem po pół roku... Lepiej już zajrzeć na tablica.pl Tam są bardzo tanie S2 mój kolega kupił nówkę za 800zł.

Przez ten portal też wymieniłem o zgrozo Samsung Wave.

Na tablicy znajdziesz nawet Galaxy S3 za darmo... tylko potem wcina 40zł za wysyłkę ^.^. Jeśli nie jesteś w stanie załatwić odbioru osobistego, to wszystkich ogłoszeń trzeba trzymać się z daleka.

To, że ty miałeś problem z pieniędzmi (chociaż w to pół roku nie wierzę), to nie znaczy, że każdy będzie miał. Ale jednak sprzedawca zwrócił - taka jest właśnie różnica między tablicą/gumtree a allegro - tutaj wszystko jest rejestrowane, ubezpieczane.

Każdy sprzedawca może popełnić błąd, nie ma takiego, co wszystko robi idealnie, bez pomyłki.

Opublikowano

Na tablicy znajdziesz nawet Galaxy S3 za darmo... tylko potem wcina 40zł za wysyłkę ^.^. Jeśli nie jesteś w stanie załatwić odbioru osobistego, to wszystkich ogłoszeń trzeba trzymać się z daleka.

To, że ty miałeś problem z pieniędzmi (chociaż w to pół roku nie wierzę), to nie znaczy, że każdy będzie miał. Ale jednak sprzedawca zwrócił - taka jest właśnie różnica między tablicą/gumtree a allegro - tutaj wszystko jest rejestrowane, ubezpieczane.

Każdy sprzedawca może popełnić błąd, nie ma takiego, co wszystko robi idealnie, bez pomyłki.

HAHAHA ! Sprzedawca zwrócił dobre ! Allegro oddało, a tego gnoja do dziś nie złapali. No może z tym pół roku przesadziłem ale od maja do września to trochę czasu. A Wave wymieniłem z odbiorem osobistym oczywiście. Nie ma co się zabierać za zakupy na tablicy jeśli nie chcesz odbioru osobistego. W ostateczności można namówić aby sprzedawca na tablicy zrobił aukcje na allegro i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...