Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Divine world S2

KapuSciany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 250 LVL od dłuższego czasu i narazie najwięcej p mino ile udało mi się uskładać to 145!!! Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na szybkie zdobywanie p mino? Jeśli nie chce go pisać publicznie, niech napisza do mnie na PW. Daję PLUSIKI :>

plasterek96.png
Opublikowano

Używaj kickhacka :) jak wejdziesz z ekipą do ww to ich wywal i pieczątki dla ciebie :)

lub drop hacka od kamera :)

Nie ma.png

Opublikowano

Ten sposób jest zbyt czasochłonny, daje sobie radę sam w ww ale to i tak za długo.

Z kickhackiem za długo???Po za tym nie ma żadnego innego sposobu :(

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Specjalista
Opublikowano

Albo ww jak sam ogarniasz to chodzisz ciagle , eventy lub robisz bronie na 75lvl z um 20+ lub sr 50 (na bs-sie)

i sprzedajesz na p.mino

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jeśli jesteś zapalonym handlarzem ;). Według mnie najbardziej opłacalne jest tworzenie kryptona(180), po dużym padku cenowym, ta broń DROGA nie jest, ale łatwa do zrobienia. 10 Kryptonów to już...aaa nie gram od miesiąca,więc ceny nie powiem :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Sposób jest niestety tylko jeden. Częste WW. Możesz też popróbować hackami, ale ja osobiście nie jestem wyznawcą tego sposobu.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Wychodzi nowy serwer metin2 Easy :)

Ps. Musze po nabijać posty ponieważ dopiero od 35 postów można pisać zapowiedzi :(

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...