Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ HigherMinecraft II ■ [Survival][20S][24/7][Dedyk][SG][MA][War]

Hetras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minimalserwerminecraft.png

HigherMinecraft II

IP: 91.121.223.98:19073

ILOŚĆ SLOTÓW: 20

(planujemy rozszerzać)

-------------------------------------------------------------------------------

minimalwlnie.png

minimalzwierzetatak.png

minimalpotworytak.png

PVP

SURVIVAL

--------------------------------------------------------------------------------

minimalpluginy.png

Warp, MobArena, War, SurvivalGames i wiele innych...

minimalekipa.png

[HeadAdmin]Hetras

[Moderator]pawcio95

[Moderator]MayMicha

minimaldodatkoweinforma.png

Strona internetowa serwera: (informacji na serwerze)

Witaj na naszej drugiej odsłonie serwera Higher Minecraft. Jest to serwer NO-PREMIUM, dzięki czemu każdy może dołączyć do naszej wspólnej gry. Nowa mapa starannie przygotowana przez naszych mapperów, na pewno przypadnie ci do gustu. Posiadamy wiele dodatkowych rozrywek typu: Igrzyska Śmierci, Mob Arena, Wojna i itp. Posiadamy rosszerzony SMS Shop gdzie do zdobycie są różne artefakty których może pozazdrościć ci każdy inny gracz. Nie traćmy już więcej czasu, wejdz do gry.

:)

PS. Jeśli wchodzisz na serwer myśląc o nieuczciwej grze, zapewniam cię że długo na naszym serwerze nie zagrzejesz, wgrane Anty-Fly, Xray i itp..

Nasz serwer posiada własną mapkę eventów, wykonaną przez naszych Pomocników, najbliższy event odbędzie się w sobotę o 15:00

Aktualnie pracujemy nad startem SMS Shopu, oraz pluginu WAR.

ZAPRASZAMY !!!

Opublikowano

Co to plugin war? Znam sporo pluginów, ale o war nie słyszałem. Jak ktoś chce pomóc to niech napisze na PW odpowiedź na moje pytanie.

Co do serwera: Na pewno zagram.

Opublikowano

Dzisiaj fajnie było Admin zrobił event i zdobyłem 3 diaxy :)

W piątek Mody robią dużo eventów więc zaprszam potrzebi mi sa ludzie do Gildi bo troche jestem dedany ;p ale jakos daje rade z kolega wiec jak cos zaprszam na serwa mody robia fajne veenty i pomaga :)

Opublikowano

Taki sobie.

Wiesz, grając na cheatach a w momencie kiedy wchodziłeś wgrywałem plugin zabezpieczający przed takimi graczami jak ty, też bym tak napisał ...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...