Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield Bad Company 2

SG3IN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupowałem bf`a na oryginalnej stronie http://store.origin.com/ dokonałem zakupu, wszystko super.. Otrzymałem cd-key, włączam origin, grę już mam to pobieram wszystko co trzeba i jak włącza mi się gra loguję się i jest napisane, aby podać ten kod. To wpisuję po czym wyświetla się napis "Logowanie nieudane. Spróbuj ponownie."

Opublikowano

1. W Bf bc2 musisz się zalogować na to samo konto, na którym kupiłeś Bf bc2

2. Jeżeli masz dowód zakupu (nie wyrzuciłeś maila z potwierdzeniem zapaty) i znasz trochę angielski to wejdź na help.ea.com zaloguj się na swoje konto EA, i następnie zmień język (dół strony) na United States i kliknij na Contact us po prawej stronie. Następnie wybierz w Bf Bc2-Account/Registration-PC. Po czym wyświetlą ci się dostępne sposoby kontaktu z EA support wybierz "Live chat" i czekaj na połączenie się konsultantem. Gdy się połączysz wytumacz konsultantowi EA na czym polega twój problem i podaj mu wszystkie informacje/screenshoty jakie będzie chciał. Powinien podać ci nowy kod aktywacyjny lub manualnie aktywować dostęp do multi.

Oczywiście z konsultantem EA musisz rozmawiać po angielsku!

3. Jeżeli nie znasz angielskiego na tyle, aby swobodnie rozmawiać z konsultantem, to spróbuj skontaktować sie z polskim oddziałem supportu EA za pomocą e-maila, jednak licz się z tym, że może to trwać nawet parę tygodni.

@edit przepraszam za dziwne znaczki zamiast liter, ale jest to wina Tapatalka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...