Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki rozwój na yt i ciekawy nick

adrianski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Po 1. Dopiero zaczynam prowadzić kanał (a nawet jeszcze nie zaczełem) ale chce jakieś proady jak szybko rozwinąć kanał aby duzo widzow przybywało a nie odpychal ich moj kanal. Czekam na jakieś rady.

po 2. Mam niby nick Gamekiller od jakiegoś czasu na różnych grach itd. ale z tego co widze to jest masa ludzi mających taki nick i jest problem aby wymyslić jakiś ciekawy i orginalny nick. Myślałem nad wymyśleniem czegoś w miarę śmiesznego typu MCKiszka (ponieważ myślałem że na mc można najwiecej widzow sie dorobić) lub KiszkaPL ale sam juz nie wiem...

Czekam na sensowne odpowiedzi :)

Opublikowano

Parodje gier filmów polityki to najczęściej oprzyciąga na kanał

-Nick to już od ciebie zależy

-Dobrze obrabiaj filmy a nie "na odwal się"

-Nagrywaj recenzje gameplaye i letsplaye

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Musisz być wytrwały i nie zniechęcać się tym że masz mało widzów, po czasie pewnie komuś się spodobasz, ten ktoś poleci Cię innym itd. +ładna obróbka, luz podczas nagrywania (żebyś nie gadał jakichś drętwych rzeczy tylko był sobą) i granie w ciekawe niepopularne tytuły (na jutubie jest szał że jak połowa zagra np. w Max Payne to druga połowa robi to samo, bądź inny i nagrywaj co innego). Myślę że to wystarczy :D

Opublikowano

Dzieki osobom wyżej :)

+ oczywiście poleciały ;]

Czekam jeszcze na innych..

Jeśli dodam filmik na yt na moj kanał to dam wam link.

A co z tym nickiem? Jakieś pomysly orginalne? ;]

Opublikowano

Żadnych nicków typu "MCKiszka" to nie jest śmieszne tylko odpychające.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Nick powinien być łatwy do zapamiętania nie jekies "avanfra14215151" lubiane są "gejmpleje" lecz żeby jak najszybciej się rozwinąć to oczywiście konkursy i dużo humoru żartów jeżeli będziesz przymulał i będziesz poważny to nigdy nie osiągniesz sukcesu, trzeba się bawić z nagrywania, jeżeli masz chwile zawachania bo napewno taka będzie czy nakręcać dalej to nie usuwaj konta tylko zostaw i powiedz że urlop, jeżeli raz zaczniesz nagrywać to na 90% będziesz do tego zawsze wracał ;D

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Żadnych nicków typu "MCKiszka" to nie jest śmieszne tylko odpychające.

Dzieki bardzo za ta rade :)

A masz coś może na myśli jaki typ ma byc tego nicku?

Opublikowano

zarejestroj sie na jakis forach i reklamoj swoj profil, nick zalezy od cb ale ten co masz na MPC nie jest zły

Wymyślilem go jak mialem z 6 lat i tak narazie zostalo tu ale wedlug mnie nie jest on "ciekawy".

A tak poza tym chce zrobić 1 filmik audiolog w ktorym gadam co tu bedzie itd.

Jest to dobry pomysł czy lepiej zaczac od normalnych filmikow z gier i tam sie wypowiadac?

Przy tym nawet audiologu sie troche stresuje i myle sie ale mysle ze za kazdym razem co usowalem i od nowa nagrywalem okolo 30 sekundowa "mowe" to z kazdym nagraniem lepiej to wychodzilo :)

Opublikowano

Co do yt ... to po prostu ma być śmiesznie , rozróba i żarty wszędzie . ;3

A co do nicku ... hmmmmmmmmmmmmm

Może coś takiego jak :

Pogromca Delicji ?

Opublikowano

1.Mutacja , konkursy , jeżeli robisz serie to do końca , jak przestaniesz to ci widzowie zmaleją , którzy przepadali za tą serią . ;] , humor ...

2. PanKapucha ;] jak masz oryginalnego minecraft'a to zrób śmieszny skin i będzie git .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Co do yt ... to po prostu ma być śmiesznie , rozróba i żarty wszędzie . ;3

A co do nicku ... hmmmmmmmmmmmmm

Może coś takiego jak :

Pogromca Delicji ?

Z tym poczuciem chumoru troche lipa ale może jakoś z czasem będę miał poczucie chumoru lepsze :)

Pogromca Delicji? Trochę dziecinnie to brzmi :D

1.Mutacja , konkursy , jeżeli robisz serie to do końca , jak przestaniesz to ci widzowie zmaleją , którzy przepadali za tą serią . ;] , humor ...

2. PanKapucha ;] jak masz oryginalnego minecraft'a to zrób śmieszny skin i będzie git .

15 lat mam i po mutacji juz dawno :) PanKapucha? Podoba mi się :P

Dawajcie jakieś propozycje to później wybiore sobie :) + beda lecialy ale dopiero jutro bo dzis limit mi sie skaczyl :D

Opublikowano

Nagrywaj coś co zaciągnie osoby do oglądania. Nie bądź nudny i wymyśl coś swojego - po prostu bądź sobą. Nick? Naucz się jakiegoś trudnego i go użyj, a potem zawsze dawaj jakieś anegdotki, np. "Siema tutaj aretysofoskfa, ale Wy i tak tego nie wymówicie." ;-)

Opublikowano

Musisz miec dobry kontakt między oglądającymi dlatego musisz mowic z sensem i z humorem,jakies zarty mowic ogolnie zeby zabawnie było a jesli będziesz sztywny, przymulał to napewno nie będziesz miał widzow,druga kwestia to intro jesli masz zamiar nagrywac gameplaye z gier ,ktore intro musi rzucac się w oczy to na tyle a co do nicku kiszka to napewno zły pomysł.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Musisz miec dobry kontakt między oglądającymi dlatego musisz mowic z sensem i z humorem,jakies zarty mowic ogolnie zeby zabawnie było a jesli będziesz sztywny, przymulał to napewno nie będziesz miał widzow,druga kwestia to intro jesli masz zamiar nagrywac gameplaye z gier ,ktore intro musi rzucac się w oczy to na tyle a co do nicku kiszka to napewno zły pomysł.

Edit@

Net zamulił i zrobil x2 tego samego posta

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

1. Ludzie będą odwiedzać Twój kanał jeżeli będzie schludny, zadbany i czytelny. Musisz przykładać się do nagrywanych filmów - najlepiej jakby były w dobrej jakości. Powinieneś także poprawnie mówić oraz nie seplenić, a na ewentualne komentarze odpowiadać z kulturą. Sam pomysł na filmiki - let's play'e (te, w których pokazujesz jak przejść grę oraz takie, gdzie grasz 'na żywca') i video recenzje.

2. Nick. Najlepsze są proste, łatwe do zapamiętania i przyjemne dla ucha. Żadnych kiszek i żołądków, bo to raz, że jest przereklamowane, a dwa wcale nie śmieszy. Proponowałabym coś może od imienia, może jakaś ksywka z dzieciństwa?

Opublikowano

ja radzę się nauczyć nie zacinać przy mówieniu nick raczej prosty aby zapamiętać

i przynajmniej garść krótszych filmów nagrywać w full hd [1920x1080] za to też można dostać łapke :)

musisz też być chociaż trochę zabawny i nie miej w nicku cyfr :) np :kojot568754 bo ludziom nie będzie się chciało nawet tego zapamiętać :)

ale możesz mieć np k0jot czy kill3r takie wykorzystanie cyfr jest lepsze :)

END

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Pozwole sobie dac link mojego profilu na youtube:

http://www.youtube.com/user/Somerdays1998?feature=mhee

proszę o nie usuwanie :)

Spojrz na to ile konto ma i ile subskrypcji, filmow i wyswietlen, takze zobacz jakie są filmiki.

Moim zdaniem dobrze sie rozwijam, a jak sie rozwijac to w google poszukalem.

Zacznij od konkursow, tutow a potem zacznij lets play'e, game play'e itp. :)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Nagrywaj indyk i najnowsze gry AAA. Nie rób jakiś starych serii typu Assassins creed, których jest multum w sieci czy niedajboże minecrafta.

Opublikowano

Mój komp nie jest w stanie jak narazie tych lepszych gierek unieść :)

Myślałem o minecrafcie i robić własne wymyślone serie i byc orginalnym :)

Już z qumplem sobie obgadalismy ze razem razniej i lepiej wiedz we 2 lub z innymi nagrywac bedziemy.

Minecraft dobra "przyciągarka" na widzow moim zdaniem. Aby ludzie ogladali trzeba nagrywac jakieś nowe mapki np. zaginione wyspy itd. bo to teraz w mc jest na topie. Gry owszem jakieś gry horrory itd. Mój komp nie jest tak zdolny aby najnowszy hitman poszedl ale te starsze pojda. Starszymi grami też jest zainteresowanie ;]

Najbardziej martwie sie tym nickiem. Może go narazie zostawie a później zmienie jak kanal sie rozwinie? jak myślicie na ten temat?

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeżeli chcesz osiągnąć sukces to bardzo ważnym elementem jest dźwięk...

Jakość dźwięku, twój głos, operowanie głosem - umiejętność wybrnięcia z niezręcznej sytuacji... jakbyś się wysłowić nie mógł czy coś

oraz to co masz ciekawego do powiedzenia... Moim zdaniem jest to pierwszorzędna sprawa jeżeli chodzi o Youtube...

Dam Ci radę... nie zawracaj sobie głowy na YT bo jestem na 99% pewny, że nie dasz sobie rady.

Szkoda czasu twojego i tych 50 osób co odwiedzi by twój kanał...

Jeżeli nie jesteś na tyle spostrzegawczy aby wyciągnąć wnioski z obserwacji popularnych kanałów nie wspominając

o tym, że masz problem z wybraniem odpowiedniej wizytówki kanału to nawet nie próbuj zaczynać...

Ktoś powie, że jestem bezpośredni i powinno się starać a reszta jakoś pójdzie... niestety to nie prawda

Opublikowano

Nie rozwiniesz. To wymaga kreatywnego myślenia a ty nawet nie potrafisz sobie nicku wymyślić...

Nick mam wymyślony i wiele wymyśliłem ale nie jestem pewien ktory najlepiej by pasowal dlatego chce abyscie podali popozycje i rozjasnili mi umysl.

Minecraft, heh.

Juz mozesz sobie dac spokoj z YouTube. Nie ogarniesz, ciekawe ile masz lat.

Ps. Popraw ortografie.

Jest wiele kanalow z mc i maja wiele subskrybcji i jakos sobie radza.

Mam 15 lat.

yyy... gdzie niby zaistniały błędy ortograficzne w mojej poprzedniej wypowiedzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...