Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poprawnie uruchomić serwer na plikach Terenzo v3

Stefcio1145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam pewien problem mianowicie chodzi o to, że gdy uruchamiam serwer komendą /start widzę ile channeli mam uruchomić bla bla bla, no dobra.

Uruchamiam 1 , ale po 10 minutach na stronie mam wszystko "Offline" a logi z konsoli znikają i widzę zwykła linijkę # _ do wpisywania komend.

Czy powie ktoś jak mam poprawnie uruchomić serwer? Bo terenzo widać sam nie potrafi , bo nie odpowiada.

Sorry, że pytam o takie banalne rzeczy ale będzie to mój pierwszy prywatny serwer metin2 ;]

2798345445.png

Opublikowano

No wlasnie ta linijka "#" oznacza ze serwer zostal prawidlowo wlaczony mozesz normalnie polaczyc sie z mysql? masz skonfigurowane root? w serverinfo.py dane twoje IP z koncowka .100?

Zapora sys off?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

O boże :D

z MySQL nie łącze się normalnie - skonfigurowane root ? Nie wiem chyba tak :D

Tak mam ip z końcówką 100.

Jeżeli to coś pomoże - mam gotową maszynę.

@ Edit,

Może restart maszyny coś da.

2798345445.png

Opublikowano

Nie o Boze tylko tak nie wywala Ci bledow,mozesz polaczyc sie z mysql czyli po stronie serwera wszystko Ci smiga

2252770056.png

Opublikowano

Nie potrzebujesz PortMapu jako Hoster , tak nie ma wplywu gdybys chcial by ktos wszedl na twoj serwer musialbys go wlaczac

2252770056.png

Opublikowano

Czyli czym jest problem spowodowany?

Ja się w tym nie orientuje :D

Teraz w ogóle nie łączy mi się z MySQL ani serwer nie startuje... Co jest do jasnej ciasnej..

2798345445.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...