Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór gry

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar przejechać się do empik'a i kupić jakaś spoczko grę , zastanawiam się nad :

Borderlands 2

Far Cry 3

Call Of Duty : Black Ops 2

Co wybrać z tego , albo macie jakieś inne propozycje ? [ proszę tylko nie Assassin's Creed , bo za tą serią nie przepadam ]

P.S - szukam też gry ze względu na multi albo co-op

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Chyba wezmę tego Far Cry 3 , i moje pytanie jeżeli go kupię w sklepie np . empik to na jakie konto on będzie :

steam ?

uplay ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

FC3 jest na Uplay.

Również polecam Ci FC3, fabuła dość porządna, grafika niczego sobie, no i ogólnie dobrze zrobiona gra ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Far Cry 3 jest zajebisty, własnie go przeszedłem, ale jeżeli chcesz pograć dłużej to bierz Borderlands 2, możesz w niego grać bez końca, wbijać max lvl-e każdą klasą czy dużo h spędzić na co-opie z innymi. Wątpię abyś w FR3 na multi dłużej posiedział, kumpel ma ponad 600h w Borderlandsie i nadal się nie nudzi ;)j ak mówisz stawiasz na multi/co-op to lepszy Border :) jak dla mnie

fs.png

Opublikowano

Z tych trzech to rzeczywiście FC3, ewentualnie BO2... ale mnie osobiście BO2 nie przekonuje w ogóle. ;) A Far Cry jest taką ciekawą produkcją, myślę, że żałować nie będziesz. W każdym razie jest ponadprzeciętna, a COD 'taki se'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...