Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Party Program Detected

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka dziwna sprawa . Nie uzywam hackow ani nic zadnych gamebosterow itp . Wlaczam wr a ty nagle party program i kick . Czyscilem kompa ccleanerem zrobilem chceck files . Aktulizowalem hs . Juz nie mam pomyslow . A i robilem reinstal . A mam dobrego wmiare neta i chcialbym pograc bo mam ping max 25.

BUM

Opublikowano

To wina nexona wilczek i po co wy pierdolicie takie głupoty jak się nie znacie?! To samo z hackami PO CO DO CHOLERY JASNEJ C++ DO OBSŁUGI CHEATA i jeszcze inne śmieszne teksty... (o np. w Tworzenie Cheatów, że cheat nie zadziała jak nie bedzie miał zdefiniowanego player i server pointera albo virtualprotect [które jest zresztą "wbudowane" w visuala <facepalm>]) ?!

Ludzie! Zacznijcie myśleć samodzielnie, a nie tylko kopiujecie coś co niby ma crashować program / grę pomimo, że nic o tym nie wiecie.. Jeszcze na koniec:

Wyłącz AntyWirusa lub dodaj folder War Rock do wyjątków . <- To może coś pomóc
Wyłącz wszystkie zbędne programy ( typu. gadu gadu , skype , GameBooster ) <- To nie ma nic do rzeczy
Przeczyść komputer CCleanerem i odkurzaczem. <- To nie ma nic do rzeczy
Zrób ręczną aktualizację HackShielda. <- To może coś pomóc
Check files z wyłączonym AntyWirusem <- To może coś pomóc
Wyłącz zaporę. <- To nie ma nic do rzeczy
Reinstall jeżeli nic nie pomoże.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Czy ja coś mówiłem o p2p/antywirusie ?

Tam było GG, Skype, GB a to nie wpływa na grę. Powyżej był antywirus przy którym napisałem, że to może pomóc.

@edit

Na pw bo co? Bo boisz się (jak zresztą wiele osób z MPC) przyznać do tego, że nie wiesz nic na ten temat tylko kopiujesz?.. Zapraszam do dyskusji, dział jest dla mnie obojętny byle nie było tego za dużo (flame war) i żeby wszyscy mogli na to luknąć

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Problem dalej pozostaje ? Jeżeli tak to nic innego Ci nie pomoże ja format partycji systemowi i reinstal systemu, albo utworzenie nowego konta użytkownika, i grania na nim.

Utworzenie nowego użytkownika jest łatwie szybkie i na 99% przypadków działa. (te 99% to se na oko wyciągłem) ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...