Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Most Wanted 2012 - problem z uruchomieniem

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam pewien problem z ta grą. Po jej uruchomieniu załącza się ekran ładowania gry i właśnie tutaj pojawia się ten problem. Jej włączanie zatrzymuje się na tym etapie i trwa mhm... nieskończoność?

Wydaje mi się, że nie jest to raczej wina mojego sprzętu (Intel Core 2 Quad 2,4 GHz x4, Radeon 6570 HD 2 GB, 4GB RAM, Windows 7 Ultimate x64). Stery od grafiki oczywiście zainstalowane i zaktualizowane (głupi nie jestem), DirectX 11 zainstalowany.

Nie wiem, może tutaj na forum ktoś już wcześniej miał identyczny problem, bynajmniej ja nie mogłem znaleźć tematu, w którym była już wcześniej poruszona dyskusja na ten temat. Szukałem też odpowiedzi na innych forach, ale jej nie znalazłem...

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Zainstaluj .NET Framework 4.0 oraz to:

http://nvidia-physx.updatestar.com/pl

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Spróbuj odpalić na niższej rozdzielczości. Gra kupowana czy pobierana? ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

• 3 lata później...
Opublikowano

Może ktoś pomoże- bo błąd także mi się pojawił ;c To nie jest wina komputera- wiesiek i gta V chodzą mi na min. 40fps, a tu takie jaja... Ten sam błąd mam co up

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...