Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZombieCraft 24/h 100 slotow [szukamy ogarnietych moderatorow]

Osa555

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrac na servie

• tak :)
      2
    • nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZombieCraft

serwerminecraft.png

adresip.png

madcrafty.csrv.pl

informacjed.png

myslnik.pngTryb rozgrywki: Role-Play

myslnik.pngBiała lista: Nie

myslnik.pngIlość slotów: 100

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Tak

pluginy.png

factions, authme, otherDrop, anti-cheat

ekipal.png

Osa555 Volger88 Otitek

dodatkoweinformacje.png

mila administracja, czeste eventy, za napisanie swojego nicku dajemy darmowe diax...

[szukamy moderatorów, podania na madcrafty.xaa.pl]

byadampoloczek.png

Opublikowano

Serwer? Jedno wielkie gówno, panuje na nim mega syf. Dlaczego?

1.Administracja w frakcjach pod innymi nickami (Mozna brać przykład z konta Osa555 jego drugie konto to Stalker, wczesniej poleciał na 30k kordów, w dodatku dał wszystkim mega wypasione itsy.

2.Jeżeli sie u niego zakupi Megavipa, moda coś w tym stylu to po chwili Cię zbanuje, dlaczego? bo nie lizałeś mu dupci przecież.!

3.W temacie "Serwer bardzo fajny itp" Wypowiada sie tylko administracja, więc jaka jest wypowiedz graczy w takim razie?.

4.Mariusz (2 H@) Nie zna podstawowych komend, opłacił tylko serwer i jest że tak powiem robiony w ch*ja bo go wykorzystali hehe.

5.Teraz cos na temat Moderatorów, było ich w sumie 3, jednego wywalili po zapłaceniu kasy (30zł sms) bo nie lizał pupci jak wiadomo. Drugi to Otitek, Niby dziewczyna ale mega chamska, i strasznie przebrzydła heh.Która nie dość że naprawiała mi itemki to jeszcze dawała mikstury, tepała do graczy żebym nie musiał lecieć.A po tym wszystkim tłumaczyła się że nic takiego nie było.

6.Coś o kulturze panującej na serwerze? Straszna ch*jnia.Wiekszość Nodusy itp. Niby pluginy zabezpieczone a tak naprawde to sciągnieta paczka Georga czy jak ten pan miał co ostatnio udostępnił pliki serwerowe. Wiekszość jest wzięta z tego i tylko lekko przekonfigurowana. W dodatku na serwerze panuje chaos, Otitka spawnuje itemki Hincu69 ktory jest w gildi Ilusion.

7.Robią 20 tematów na MpcForum żeby jakoś rozkrecić serwer, a szczerze mówiąc nic im to nie daje, ((nie próbujcie oferować adminowi pomocy w rozkrecaniu bo skonczy sie na tym że mu rozkrecicie do 40/100 i dostaniecie permika).

8.Mało ludności na serwerze więc jest małe zainteresowanie, bo kto by chciał grać na takim.

9. Próbuja złapać ciągłe refreshe na mpcforum poprez organizowanie niby "giftcode" tak samo Łapka w góre subuj i komentuj biore udział, panowie i panie kto w to wierzy w dzisiejszych czasach.

10. Płacą dobrze diaxami za napisanie nicku pod tematem. Dlaczego? żeby ich temat był co chwile u góry i było dużo graczy ale nie tak to działa, gracze szukają czegoś co umili im grę, a to jest zwykły beznajdziejny serwer na który jest wrzucony otherdrop i factions i nic nadzwyczajnego nie ma, poprostu szary serwer na którym gra mało ludzi

Serwer poprostu żenada więc postanowiłem go skomentować i zmarnować troche czasu abyście poprostu nie wchodzili bo wiekszość to żenada i nie zauważyłem żadnych +

Pozdrawiam wszystkich ukochanych sojuszników oraz tych co padali na 2 hity z mojego miecza, wasz najwierniejszy wojownik `Short!

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Chetnie bym sie posprzeczał jeszcze z tobą ale nie mam zamiaru refać ci tematu, tyle ode mnie Piss joł ELO

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...