Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ping

TTTTTTOMA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy można jakoś poprawić ping??? na szybszy bo gdy załaduje się to po 5 sek. wywala mnie i pisze : Zostałeś wyrzucone przez program punkbuster. (22)

Mój net ma prędkość, która się zmienia tylko z 7 Mbps do 314 kb.s i żadne inne.

pomocy.

Opublikowano

Powodem nie musi być ping, a błąd, który ostatnio męka wielu graczy - PnkBstrA i B.exe . Przypatrz się, czy nie wyskakuje żadna informacja w dolnym lewym rogu ekranu (po wejściu na server).

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Podczas grania w BFH - 6742 m/s

Podczas grania i inne gry online - 10-87 m/s

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Tyle, że powiadomienie PB 22 nijak ma się do pingu.

No tak ale jak przeczytamy drugie zdanie tematu to jest: "Czy można jakoś poprawić ping?". :)

Opublikowano

No tak ale jak przeczytamy drugie zdanie tematu to jest: "Czy można jakoś poprawić ping?". :)

Nie wiem jak ty to rozumiesz, ale zdanie:

Siemka. Czy można jakoś poprawić ping??? na szybszy bo gdy załaduje się to po 5 sek. wywala mnie i pisze (...)

Jak dla mnie oznacza, że autor dostaje kicka z powiadomieniem od PB i przez to chce dowiedzieć się jak zmniejszyć ping. Szczególnie na ten trop naprowadzają dwa słowa "bo gdy".

Opublikowano

Owszem masz racje ale może tak czy siak autor chce zmniejszyć ping. :) Wiem, że jak PB wywala i nie pisze nic o pingu to nie jest wina neta. Nie będę się tutaj z tobą spierał bo na pewno wiesz więcej ode mnie. (Nie ma ironi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...