Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "Gra nie została zainstalowana" co zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam telefon ZTE Grand X In i chciałem ostatnio zainstalować Minecraft'a Pocket Edition demo. Po ściągnięciu wyświetliło mi się, że instalacja aplikacja na nośniku karty sd jest niemożliwa, czy coś w tym stylu... Czytałem na różnych forach i nic działającego nie znalazłem. Próbowałem formatować karte SD, próbowałem usunąć jakiś tam plik z jakiegoś tam folderu, ale ja tego pliku juz nie miałem. Dodam, że tylko z MC PE coś takiego mam. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

wyciągnij / odmontuj kartę SD w czasie instalacji

to przez procesor takie problemy z grą, Atom ma innego Androida niż zwykłe telefony z ARM

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@Covver na telefonie mam 0.9 gb

@EdzioSkarpeta mam 2 pliki apk

@robem jeśli odmontuje karte sd, to żeby ją z powrotem zamontować to będę musiał ją wyciągnąć i włożyć, czy pojawi się jakaś opcja typu zamontuj albo coś (pytam sie, bo ściągnięcie klapki z tego ZTE to jest mission impossible)

Opublikowano

normalnie odmotuj w opcjach gdzieś tam masz i zainstaluj ze sklepu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

I tak mu nie będzie działać jak to robem mówił wina procesora większość aplikacji nie jest przez niego suportowana w t-mobile wycofali ZTE z sprzedaży z tego powodu.

Opublikowano

na tym akurat ta gra działa, tylko problem jest z instalacjami na karcie SD dlatego należy odmontować albo wyciągnąć jak odmontowanie nic nie daje kartę z telefonu

jeśli gra ściąga potem jakieś z netu dane , nie uruchamiać zaraz po instalacji , zamontować kartę i dopiero grę uruchomić i dalej instalować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Atom ma architekturę procesora x86 a wszystkie inne ARMv11

Minecraft w wersji na androida obsługuje jedynie arm więc jedynie możesz czekać na aktualizację od mojanga która będzie wspierać x86.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...