Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Extrapolation Improvement - zauważyliście?

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą natknąłem się na ten artykuł:

https://world.needforspeed.com/news/article/7747

Podobno wprowadzili lepsze lokowanie innych graczy na naszym ekranie w wyścigu i jeździe dowolnej. Coś obiło mi się o uszy przed końcem zeszłego roku ale z racji tego, że nie ścigam się już nie wiem czy naprawdę cokolwiek zmienili.

Zauważyliście to? Czy zniwelowało to ramowanie? Z chęcią się dowiem bo jeśli tak to może bardziej będę się starał by móc trochę powalczyć z innymi.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No i dobrze!

Nareszcie coś zrobili dobrego .. bo nie raz miałem tak, ze tym przede mną jedzie i nagle się zatrzymuje pierdol**** w niego mnie zwolniło i okazało się, że on jedzie dalej tak jak jechał ..

Opublikowano

Ja tylko zauważyłem w grze że poprawili te obroty!

A co do tego ramowania to jeszcze muszą coś poprawić, ponieważ gdy jeźdżę z kumplami to nie raz widziałem jak dotknął się bandy a kierowca jadąc się nie dotknął!

Jak kumpel nakręcił filmik z przejazdu na wyścigu Main Street i widać jak ja cały czas dotykałem się bany (po 2 zakręcie od startu, taka falista prosta), nie tracąc prędkości, a ja nie dotknąłem się jej wogóle!

Opublikowano

No i o to chodziło

Jak doszedłem do dragu widziałem jak innym koła przed startem normalnie się kręcą nie to co kiedyś....

Teraz jest dużo lepiej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...