Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena Konta !

lukasz48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze to ja bym się nawet nie fatygował z wystawianiem go na allegro.

uniwersalne runy niby są, postaci 30 więc mało. jak dostaniesz 10 zł to bym się cieszył na twoim miejscu.

Opublikowano

Maksymalnie 15zł, o ile trafisz na kogoś, komu zależy na koncie z 30 poziomem, gdyż więcej ono nie oferuje.

Opublikowano

wgł mnie jak by komuś naprawdę zależało, to te 30zł by dał. Jeszcze mogłeś pokazać/napisać ile masz skórek, bo to one są najważniejsze.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Według mnie konto warte 10-15zł nikt więcej nie da ze względu na to że lepiej zacząć samemu i mieć frajdę z gry a nie kupować już 30lvl konto.

Spróbuj za 15zł sprzedać aczkolwiek nie jestem pewien czy ktoś będzie chętny na zakup. :D

Opublikowano

Jak byś miał na tym koncie kilka skórek to cena by podskoczyła ale tak to max 20zl i lepiej to sprzedać dla jakiegoś kolegi niż czekać tygodniami na allegro

do6qfp.jpg

Opublikowano

Mało kto kupuje 30lvl bez tak naprawdę niczego.

Ja osobiście bym wolał taki lvl wbić, miałbym wtedy swój unikatowy nick, swoje własne win/lose.

A wbicie 30lvl to sama przyjemność, nie rozumiem ludzi którzy traktują to inaczej, np. jako cel czy wysiłek, wbijanie lvl to czysta przyjemność.

Mam teraz ok 1200winów i z 100-200 rankedów i powiem, że największą przyjemność czerpałem z lola na niższych poziomach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...