Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z zalogowaniem się.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje się zalogować się i pojawia się taki komunikat.

[screen nie jest mój, tylko z forum jakiegoś]

beztytuukiyo.jpg

Formatowałem komputer, potem zainstalowałem sp3 bo mam xp he.

Wziąłem od kolegi lola z dysku i instalke, zainstalowałem, wkliłem brakujące pliki, bo mam słabego neta i nie moge aktualizować.

Potem nie mogłem włączyć bo sie pokazywał błąd, zainstalowałem biblioteki c++.

Net frameworka 4.0 oraz directx najnoweszgo.

Niestety nie mogłem zanstalować frameworka 3.5 bo pobrało się 63 mb i stała instalacja...

No i teraz gdy chce się zalogować pojawia się ten o to problem.

Ktoś wię jak to naprawić?

edit// wiem zły dział, pomyliły mi się karty w przeglądarce <zgłoszone>

Opublikowano

Hmm, mój kolega miał to samo i była to wina zapory, jednakże to było na Viście. O reset kompa nie będę się pytał bo na pewno to już zrobiłeś. Gdyby nie to, że masz wolnego neta zaproponowałbym ci Repair, bo może być coś pomieszane. Przynajmniej jak miałem problemy z pvp.net, że wywalało po wbiciu, naprawa pomagała, lecz nie jestem pewien czy tym razem pomoże. A jak klikniesz w ten błąd, żeby znaleźć informacje, co mogło spowodować ten błąd, to coś wyskakuje?

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

O ile się nie mylę to to jest właśnie to. Pełny pakiet redystrybucyjny, a nie program inicjujący. Waży 197 mb:

http://download.micr.../dotnetfx35.exe

Skan chyba nie potrzebny z microsoftu ^^ :}

Edit: Z ciekawości się pytam, jaki masz internet? Warto się zapytać, bo może to pomóc w rozwikłaniu problemu.

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Cóż może miałeś zainstalowanego Frameworka :P Ja także mam 1mb :P Sciąganie lola 8h like a boss ^^ :P A co do problemu to jedynym wyjściem jak na razie jest ten framework co ci dałem wyżej. Jest to pełna instalka i nic się nie powinno pobierać podczas instalacji. A jeśli i to nie pomoże to już nie wiem... ;/

Opublikowano

Zainstalowałem framworka 3.5 innego, wczoraj pobrałem. Nadal to samo. 4.0 też mam, 4.5 nie moge zainstalowac. Abode Air 3 zainstalowałem.

Direcxt 9.0 oraz biblioteki c++ dwie jakieś.

Dodam że gdy chce się zalogowac non stop pojawaia się "Alert zabezpieczeń"

Opublikowano

No to mam kolejne propozycje:

1. Synchronizacja zegara

2. Wyłączenie zapory (jeśli włączona)

3. Wyłączenie antywirusa (jeśli masz)

Jeśli i to nie pomoże, to pomyślimy nad czymś innym

Opublikowano

Yyy , albo mi się zdaje albo twój client jest stary, bo przecież masz Nami na logowaniu a powinien być Tresh . Ściągnij nowego clienta ze strony , może to pomoże.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Yyy , albo mi się zdaje albo twój client jest stary, bo przecież masz Nami na logowaniu a powinien być Tresh . Ściągnij nowego clienta ze strony , może to pomoże.

To jest ss kogoś innego czytaj tematy debil*u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...