Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór telefonu

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam WIELKI dylemat :D

Mam do wyboru 2 telefony.

Sony Xperia E dual (649 zł) - http://www.euro.com....arny.bhtml#opis

ZTE Grand X In (899 zł) - http://www.euro.com....nd-x.bhtml#opis

Sony Xperia E dual dopiero wyjdzie. Pomóżcie mi ;p

Bardziej zależy mi na graniu, oglądaniu filmów i przeglądaniu stron internetowych :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Do grania, przeglądania internetu itp. wydaje się być lepszy ZTE Grand X In. Lepszy procesor, większy wyświetlacz... a powiedz mi czy w grę wchodzą tylko te dwa telefony? Bo wydaje mi się, że za te 900 zł to kupisz coś lepszego sobie.

Opublikowano

Jak bym miał wybierać za taką cenę to wziąłbym Sony Xperia X10, albo jeszcze chwilę pozbierał i wziął Sony Xperia S albo NOKIA Lumia 820 (nie nazywajcie tego shitem!).

Opublikowano

Jak bym miał wybierać za taką cenę to wziąłbym Sony Xperia X10, albo jeszcze chwilę pozbierał i wziął Sony Xperia S albo NOKIA Lumia 820 (nie nazywajcie tego shitem!).

Nokia Lumia dobra jest :) Kumpel ma i moj tata tez ma, rakieta.

ZTE bym bral dobry processor

61093c6efb.png

Opublikowano

Wszystkie wymogi ,które podałeś ma LG L9 sam jestem jego posiadaczem i jest bardzo dobrym smartfonem za dobrą ceną ,idealny do przeglądania internetu ,który nie przycina nic, oraz do grania w gry to już nie wspomne ;)

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Dobra, w tematach o wyborze smartphoneów się na razie nie udzielaj ;).

ZTE rozwala tą Xperie, tu nie ma co się zastanawiać nad wyborem. SGX 540 kontra Adreno 200 ? Daj spokój -.-.

To jest stary snapdragon s1.

Poza tym z Atomem oparty na architekturze x86 może być ciekawie z nowymi systemami oraz moddingiem.

Opublikowano

Kurde, bo chodzi o to, że ZTE ma 4,3 cale. Ojciec mi wmawia, że za duży, pewnie jakiś chinol bo ZTE to mało znane. I gada, że to nie możliwe, że intel atom 1.6 ... Co wy o tym sądzicie?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Kurde, bo chodzi o to, że ZTE ma 4,3 cale. Ojciec mi wmawia, że za duży, pewnie jakiś chinol bo ZTE to mało znane. I gada, że to nie możliwe, że intel atom 1.6 ... Co wy o tym sądzicie?

Ten Intel Atom zostawia w tyle większość 2-rdzeniowych Qualcommów... Stawiasz na firmę, nie wydajność. Możliwe, to jest całkowita nowość na rynku smartphoneów i oby tak dalej ;).

Opublikowano

No dobra ostatnia sprawa juz nei bede was meczyc. A ten Sony to fajny? Wystarczajacy wyswietlacz? dobry procek? szybko chodzi i wgl? Co o nim sadzicie?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

No dobra ostatnia sprawa juz nei bede was meczyc. A ten Sony to fajny? Wystarczajacy wyswietlacz? dobry procek? szybko chodzi i wgl? Co o nim sadzicie?

Od tej Xperii lepszy jest już LWW i Neo V.

Procek i układ graficzny jest do kitu, nie będzie chodzisz szybko na ICS-ie i JB, max dla tego telefonu to GB.

Opublikowano

Nie zrozumialem za bardzo co powiedziales xD No ale popykanie w takie gry jak defender, temple run, blood brothers to chyba spoko co nie? Bo moj ojciec ma samsung galaxy ace 2 i wszystko ladnie mu śmiga a procek to 800 mhz a ten sony to ma 1 ghz. Jakieś tam szczegóły to tam nic mi nie przeszkadzaja ;p

1328363902-U526345.png
Opublikowano

I co z tego że chinol? Zajrzyj sobie pod baterię twojego super HTC czy SE... Made In China ^^ Posiadam ZTE Blade od 2 lat i nie mam z nim ŻADNYCH problemów... Ten SE to badziewie przy Grand X In... Zobacz sobie na jego parametry :) Dorównuje SGS2

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Nie zrozumialem za bardzo co powiedziales xD No ale popykanie w takie gry jak defender, temple run, blood brothers to chyba spoko co nie? Bo moj ojciec ma samsung galaxy ace 2 i wszystko ladnie mu śmiga a procek to 800 mhz a ten sony to ma 1 ghz. Jakieś tam szczegóły to tam nic mi nie przeszkadzaja ;p

Galaxy Ace 2 to dwujajowiec ;).

W skrócie - chodziło mi o to, że ta Xperia może temu ZTE co najwyżej buty czyścić ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...