Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin demka

smaga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam takie pytanie bo coraz więcej jest anty ss i trudno jest złapać kogoś na czitowaniu i moje pytanie jest takie czy da rade stworzyć plugin który u "Podejrzanego o WH" wymusza wpisanie w konsoli komendy na start demka i po 10 sec zatrzymanie go i zbanowanie z prośba wrzucenia nagranego demka np. Wstaw demko na forum cs-costam.pl :P

Opublikowano

Nie ma i wątpię, żeby takie coś dało się stworzyć. Jak masz zmusić gracza do nagrywania demka? Nie da się ;D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie ma i wątpię, żeby takie coś dało się stworzyć. Jak masz zmusić gracza do nagrywania demka? Nie da się ;D

jest taki plugin co wymusza otwarcie stacji dyskow to myslalem ze na takiej samej zasadzie dzialal by ten plugin ze wymusza wpisania w konsoli "record <nazwa demka>" a po 10 sec by wymuszalo "stop" xD

Opublikowano

Jest taki plugin który robi coś takiego:

gdy gracz wchodzi na serwer . np 5sekund po wejściu zaczyna mu nagrywać demko . A jak wychodzi, czy mapa się kończy demko się zatrzymuję tez dobra opcja, a graniu to nie przeszkadza jest to nie odczuwalne plugin nazywa się:

amx_demorecorder.amxx

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Ludzie ale mi chodzi ze nagrywa demko od siebie czyli widac na jakim wh gra a nie ze tak jak by ja mu nagrywam demko :P No nic ale dzieki + dla Ciebie KuCi bo to prawie to co chcialem najwyzej poradze sobie z tym temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...