Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO dla weekendowych graczy.

lachu543

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dość długo nie grałem w żadne gry, mój czas był ograniczony, zacząłem pracować, do tego sport i tak całe dnie leciały... Ostatnio naszła mnie ochota na jakąś MMO. Mam wolne soboty, niedziele i z godzinke/dwie dziennnie jestem w stanie poświęcić w tygodniu. W swojej karierze na dysku twardym miałem już chyba wszystkie MMO, pomijając nowości z ostatniego roku. Nie znam obecnie sytuacji w danych grach więc kieruję moją prośbę do Was. Co polecilibyście dla takiej osoby jak ja? Dodam, że interesują mnie klasyki, nawet te najstarsze. Ważne, żeby były dość dobrze zaludnione :) Co do F2P/P2P - z tym nie ma problemu. Jestem w stanie wydać te 50/100zł miesięcznie jeśli będzie trzeba. Nie ważne czy priv czy global.

Pozdro!

Opublikowano

skoro jesteś weekendowym graczem, to polecam Warframe (ale musisz znaleźć klucz) gierka jest na prawdę świetna, ale na krótką metę, grałem z tydzień (dzień w dzień) i mi się znudziła.

Tobie będzie się "podobać " ze 2/3 tygodnie ;D

Polecam także grę Firefall. dziś kończy się Beta Weekend. Ale od Wtorku na Firefall.pl będą rozdawali klucze dające permanentny dostęp do gry ;)

Jak co, to prowadzę na YT serię pod nazwą Beta Weekend! - co weekend daje filmy z gier które są w fazach testów, często gęsto otwartych.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...