Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aventador vs Porsche Carrera GT

bnm089

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka nie wiem co kupić aventador czy Porsche Carrera GT Ultra Edition mówią ze Porsche Carrera GT Ultra Edition to gówno xD tak sobie myślę że jak bym kupił aventador to by mi zostało na karty w których mógłbym wylosować do niej dobre części xD (ultra) w tedy było by pro ;p weźcie pomóżcie będę wdzięczny ;]

Opublikowano

ja powiem takie znane przysłowie : "co z tego ze samochód gwizda jak kierowca pizda"

Chyba nie musze tłumaczyć ?

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Carrera Gt sam napisałeś że to "gówno". Aventador to lepszy samochód.

Oprócz nich polecam ci jeszcze:

Porsche 911 GT2 [997]

Porsche 911 GT-3 RS

Pagani Zonda Cinque

Ford Mustang RTR-X

Lambo Gallardo 550-2 Valentina Balboni

Lambo SuperVeloce (nie pamiętam pełnej nazwy)

Opublikowano

Porshe to jest gówno trochę lepsze jest na dragi i nic po za tym bierz aventador.

Opublikowano

siemka nie wiem co kupić aventador czy Porsche Carrera GT Ultra Edition mówią ze Porsche Carrera GT Ultra Edition to gówno xD tak sobie myślę że jak bym kupił aventador to by mi zostało na karty w których mógłbym wylosować do niej dobre części xD (ultra) w tedy było by pro ;p weźcie pomóżcie będę wdzięczny ;]

Nie rozumiem jaki jest sens w wydawaniu prawie 6 tyś więcej za części, które po niedługiej grze już sam powinieneś posiadać. Za 8 tyś dostępna jest zwykła wersja Carrery, a za to dostajemy jeszcze przyjemność z ulepszania jej i zdobywania coraz lepszych części. Oczywiście pomijam fakt, że wziąłbym Ave. Carrere porównuję do Marrusi B2, która jest przeciętniakiem, a mimo to prowadzi się pewniej niż GT. Dodatkowo choć wygląda kosmicznie, wciąż jest ładniejsza od Porschaka.

A ja bym brał agere albo ccxr :)

Może jakieś uzasadnienie?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Polecam Aventadora, ze względu na to że sam go posiadam i jeździłem oby dwoma. Ścigałem się z kumplem Ja- Aventador On-Porshe. Zostawiłem go z tyłu na samym starcie ponieważ w porshe doskonały start jest do bani ..

Opublikowano

Jak najbardziej aventador. Jeździłem i jest świetny, bardzo dobrze wchodzi w zakręty i jest świetny na drag.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...