Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem.

To będzie moje 1 spotkanie z wowem.

I oczywiście nie chce płacić za gre bo nie wiem czy mi się spodoba dlatego wybrałem prywatny serwer , mianowice "Sunwell"

I tu jest pytanie.

Jaką postać polecacie na początek na sunwellu? Taką łatwą do ogarnięcia bo zielony w tym jestem >.<.

a0cw13.png

Opublikowano

Sunwell aktualnie nazywany jest "bugwellem" jest tam dużo bugów raczej dla nowych graczy mało widocznych.

A postać taka łatwa do ogaru na początku to Druid.

Opublikowano
Sunwell aktualnie nazywany jest "bugwellem" jest tam dużo bugów raczej dla nowych graczy mało widocznych.

kiedyś był tak nazywany, z początków dodatku.

Jaką postać polecacie na początek na sunwellu? Taką łatwą do ogarnięcia bo zielony w tym jestem >.<.

Graj kim lubisz, a nie kim łatwo się gra.

Opublikowano

Sunwell to realm WOTLK więc max 80 LVL jest.

Co do klasy postaci. To zależy kim preferujesz grę, bo jeśli DPS to masz do wyboru meele lub ranged DPS. Wszystko zależy od tego, kim lubisz grać w MMO.

Opublikowano

Sunwell to realm WOTLK więc max 80 LVL jest.

Co do klasy postaci. To zależy kim preferujesz grę, bo jeśli DPS to masz do wyboru meele lub ranged DPS. Wszystko zależy od tego, kim lubisz grać w MMO.

Ale on chciał inny serwer niż Sunwell, więc dlatego pytam na jakim dodatku chciałby grać.

Opublikowano

Na sunwellu jest duzo dziecarni wiec , za przyjemny klimat tam nie jest . Graj tym co chcesz . Najlepiej poczytaj na wowspace albo na innej stronie o postaciach i wybierz taka ktora cie kreci . Nikt nie przewidzi za ciebie co lubisz czy mele , ranged albo magiczna klase . Ogolnie to najlepszy klimat jest na globie sam gralem tam 3 lata i wiem ze roznica jest spora , ale jezeli nie masz pieniedzy i chcesz pierw wyprobowac czy ci sie przypodoba ta gierka to polecam ci jeszcze privy takie jak : tod - http://www.theatreofdreams.pl/ (Polski) molten - https://www.molten-wow.com/ (Zagraniczny)

Jesli bys mial problem z Realmlistem to podam ci z gory

Tod- set realmlist wotlk.tod.sey.pl

Molten- set realmlist logon.molten-wow.com

Opublikowano

Nie polecam ToDa stanowczo. Wszelka krytyka nie jest mile widziana, a administracja w ciągu roku potrafi bawić się nad jedną instancją. Ogólnie... Powiesz coś, co się obrońcom ToDa nie spodoba, i wieszają na ciebie psy.

Opublikowano

Hmm , dodatek mam : wrath of the lich kjng

Jako, że jesteś początkujący polecam sunwell. Oczywiście nie dorówna do globala. :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Okej :) Dziękuję.

Temat można zamknąć.

Nie graj na polskich prywatach ;] , "a gdzie patriotyzm", spójrzmy optymistycznie - :D polskie prywaty są słabe xD

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...