Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno WarZ Paypal

Jawor1012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic WarZ jednak platnosc przez ING nie byla dostapne moze dlatego ze weekend,ktos mi poradzil zebym wplacil kase na Paypal i z niego zakupil klucz do gry.Wiec zalozylem konto na Paypalu i przelalem pieniadze i teraz pytanie po jakim czasie mniej wiecej dojdzie,musza jeszcze sprawdzic dane itp czy cos takiego,nie wiazalem konta paypal z kontem bankowym ale paypal dziala w niedziele i swieta czy kasa dojdzie mi w niedziele czy musze czekac na dni robocze + za pomoc;)

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Zgadzam się z UP. Pamiętaj też, że konto musi być zarejestrowane na takie samo imię i nazwisko co konto na PP. Zaskakuje mnie tylko to, że jak pisałem do supportu czy można doładować konto za pomocą przelewu na poczcie (kwitek), to odpowiedzieli mi, że tylko za pomocą konta bankowego z warunkiem, który napisałem wcześniej. Niestety napisałem po fakcie (wykonałem przelew), ale zaskoczyło mnie to, że jednak konto mi doładowało i kupiłem "łor zi" bez żadnych problemów. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...