Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug?

CauchoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dzisiaj zagrałem całkiem sporo gier i w każdej grze były osoby które miały po 1000+ winów a grały jak ostatnie g*wna..

I teraz nasuwa mi się pytanie, czy to bug ? Czy może poprzez cheat engine zwiększyli sobie to wizualnie ? Wydaje mi się to dziwne, ponieważ mam dopiero 28 lvl. [Może to dlatego, że 9/10 gier wygrywam ?]

xxx18.jpg

Takich osób na 1 mecz przypada ok. 5.

Opublikowano

Zrozum, człowiek może mieć 5k winów ale to i tak nie daje 100% pewności że w następnej grze pójdzie im dobrze...

Człowiek nie jest robotem i nie jest bezbłędny.

Opublikowano

@UP

No sorry, ale jak ludzie mają np 0/14/5 Ryze i 1122 winów, to oznacza to, że chyba coś nie gra. Przynajmniej 5 osób którzy mieli po 1000+ winów nie miało statów na plus, ba feedowali tak, że nikomu nie życzę gry z nimi. Wiem, że niektórym gra czasem nie idzie najlepiej, ale żeby tak spotkać ok. 5 osób po rząd ?

Btw. wytłumaczy mi ktoś dlaczego dobiera mi takich graczy ?

Opublikowano

Przeciwnicy są dobierani randomo jeżeli grasz normala, sam się dziwiłem dlaczego mam kogoś w teamie z 1k/1,5k winów a lami jak cholera.

Tak w ogóle to przez cheat engine nie jestem pewien czy daliby radę coś zrobić a jeśli nawet daliby radę to jest to złudzenie optyczne które widzi tylko i wyłącznie osoba która to zrobiła.

Opublikowano

Ja mam wygranych 9 a kolega 20 a i lepiej gram od niego ... Może tak być, że koleś lami a 1-2 osoby carrują gre a on tylko dobija lub coś..

Opublikowano

Dużo zależy jak ludzie się czują, ja np miałem 12/2, a w następnej (od razu) rundzie miałem już gorsze staty. To zależy od tego jak komu się chce grać i jaki ma poziom umiejętności. Teraz masz 1800 elo, a po przegranej patrzysz jakie ma wygrane/przegrany i ma 10:4, bo go carrują (to był przykład).

Opublikowano

Jeśli nawet kupił to konto, to dlaczego mi takie osoby dodaje do gry ? Przecież to jest nie fair, bo koleś który ma 150 winów nie ma tak dużo champów i runek jak koleś z 1200 winów..

Opublikowano

@UP

Passy do mojego konta zna mój znajomy oraz brat ponieważ IP mi wbijają. Z tego co mi wiadomo przegrali całkiem sporo ale, nie myślałem, że aż tyle. [Co prawda ok. 60 gier sam przegrałem, ale nie aż 147..].

Nie odchodząc od tematu, przeciwników dobiera po ilości wygranych i przegranych ?

Opublikowano

Ale dlaczego od razu płaczesz przecież nie grasz rankedów tylko normal game.

Każdemu się może zdarzyć słabszy mecz np. podczas gankowania mida ty zrobisz baita a jungler nie ogarnie a przeciwnik cię zabije to już jesteś w plecy i odechciewa ci się grać proste.

Człowiek to nie maszyna i też popełnia błędy. Ty zawsze grasz tak dobrze?

Opublikowano

W praktyce to system pewnie Ci wybrał % winnów, albo trafiają Ci się premady :)

Sam kiedyś miałem na przeciw x2 +1500 winów a lamili ;) Więc nie przejmuj się tym zbytnio, różnie z tym systemem jest poprostu..

Opublikowano

Nie kazda gra musi byc dobrze zagrana, mozesz miec gorszy dzien albo inny shit, dodatkowo jest to normal gdzie wiekszosc graczy (ktorzy graja rankedy) wchodza sobie potrollowac, odreagowac, posmiac sie z kolegami, testowac champow.

Osobiscie nie pamietam kiedy ostatnio gralem normala na 100% moich umiejetnosci, co mi zrobi 1 lose w ta czy w ta, nic, gram je dla relaksu.

Opublikowano

Wystarczy że komuś się nie chce grać, a wbił z niechęci i lami...

Poza tym nie normale dyktują poziom gry:)

League of Legends

Opublikowano

Kiedyś miałem kolesia z 2.5k+ winami o ile nie skłamię to około 2700 który był tak potworną lamą.....

Rozumiem, że Xerath jest ciężka postacią do gry - a szczególnie pod AD......

@Edit = od niedawna matchmaking dobiera ogólną ilość winów, gier i % winów.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...