Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stare 3vs3 czy może nowe 3vs3 ?

patrykzpolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i nowa ładnie wygląda ale grając na starej już do niej się tak przyzwyczaiłem, że nie gram w ogóle na nowej. Stara 3 była taką miniaturką Summoners Rift, niektórym może to nie odpowiadało ale mi jak najbardziej się podobało. Rankedy były dość ciekawe i w ogóle czerpałem radość z gry na niej.

Do nowej wprowadzili te ołtarze na zasadzie przejmowania jak tych punktów na Dominionie, kompletny bezsens. Łączyć klasyka (linie z turretami) z przejmowanymi bazami. Nie wiadomo czy latać po jungli i bawić się w przejmowanie tego syfu czy siedzieć na lini, farmić i pushować turrety. Jest to wg. mnie na siłę wywoływanie teamfightów, wtedy postacie po early i mid game liczą się w rozgrywce.

Podsumowywując nie miał bym nic przeciwko za przywróceniem starej mapy.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie to również stara mapka była best. Lepiej się grało i miało się to poczucie pewności, że zrobimy udanego backdora, a tutaj jakoś ciulowo się gra.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Kat1e Na wstępie, przepraszam za błąd napisałem "ołtaże" zamiast "ołtarze". A więc tak, ja też nie miał bym nic przeciwko przywróceniu starej mapy, ale support LOL'a tak jak już napisałem "nie przywróci starej mapy, iż zbyt dużo napracowaliśmy się przy tworzeniu nowej" . A z tym lataniem po jungli, i otieraniem ołtarzy to bezsens, a nowy boss co o nim myślicie ? -.-* + na starej mapie mam rozegrane jakieś 350 meczy z 1098. a na nowej zagrałem 2 i mam dość.

/gif

Opublikowano

Ja już zapomniałem o starej (ale i tak na początku BARDZO tęskniłem), nowa może być tylko musieli by jeszcze dodać red buffa i TE JEBANE wardy xD i thronmail w sumie tez nie był by zły :)

Jednak wole stara achhhh te 3 flashe przez ścianę do nexusa i win xD

Opublikowano

Ja również bardzo lubiłem grać na starej mapce. Na tej nowej grałem tylko raz i szczerze powiedziawszy, nawet nie wiem do czego służą dokładnie te ołtarze. Stara mapka była fajniejsza. Aczkolwiek myślę że jakoś się przyzwyczaję.

Game Over

Opublikowano

Ale te boty z riotu nawet nie pomyśleli że można zrobić coś takiego jak dodatkowa mapa że można sobie by było wybrać czy zagrać na tej starej mapie czy na nowej i zrobili tak że starą mapkę usunęli w pizdu.

11002241_4_11.png
Opublikowano

Stara mapka była lepsza tka jakby las.. Grzyby różnego rodzaju to było cool a teraz jakis cmentarz z rodem since fiction

Opublikowano

A mi osobiście podobało się stare Twisted Treeline i nowe równiez mi się podoba, na nowej mapce równie fajne wygląda rozgrywka jak i na starej.

Narzekają ludzie na te ołtarze... Przejmuje się aby uzyskać przewagę. Lubię takie teamfight'y po ołtarze, ganki itd. a nie tylko ciągle farmić.

Ogólnie na nową mapkę jestem pozytywnie nastawiony chociaż stara równie była fajna :)

Opublikowano

na starej grałem z 10 miesięcy ;( i to codziennie ;/

teraz to lipa ta nowa mapa to chu..ia.

nie można wardów, a dojście z bota na topa to maks 10 sekund.

<>

Opublikowano

Ja na starym Twisted Treeline się wychowałem to tam wbiłem 30 lvl, kiedyś mapy field of justice (5vs5) nienawidziłem a teraz jak wprowadzili tą nową mapę to byłem zmuszony polubić 5vs5

11002241_4_11.png
Opublikowano

Mnie zastanawia, dlaczego, skoro duża osób nie chce nowego 3v3, nie dadzą jakiejś ankiety (czy chcemy starą, czy nie), wprowadzą starej, czy cokolwiek <_< Zawsze myślałem, że riot liczył się z graczami...

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Riot nigdy się nie liczył z graczami ;]

Widać to w wielu aspektach, np taka karma nadal czeka na reworka itd...

Osobiście bardziej lubiłem starą TT, nie ma to jak na 6-8lvl zrobić solo dragona jaxem czy warwickiem.

Te walki o reda, buffy no i wardy...

Opublikowano

A może niektórzy nie lubili starej TT gra się zmienia na lepsze i kilka głosów nic nie da i nie wprowadzą z powrotem starej bo by musieli zmieniać nazwę tej mapki.

Cieszcie się że gra jest darmowa i Riot dodaję coraz to nowsze rzeczy do gry.

Opublikowano

Dodaje nowsze rzeczy? xD

Nowsze rzeczy to jakby dodali nową mapkę, a nie zmieniali starą xD

Old TT miss you :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...