Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim jezyku to napisac?

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ostatnio przegladam sobie allegro i wchodze w dzial gry na pierwszej stronie pokazuje mi sie oferta: margonem zloto 1mln za 1 zl.

Z ciekawosci wszedlem oferta dodana 6 godzin temu i juz 90 osob kupilo (rownowartosc 90 zl.) Zdziwilo mnie bardzo ze tyle osob to kupilo i wszedlem na margonem.pl zarejestrowalem sie gram 4/5 godz moje zloto:1800. Kurde mowie jak chce nawet troche zarobic to do 1mln bede nabijal 2 tygodnie. Bezsensu mowie i wychodze na glowna strone margonem i rzucam mi sie w oczy napis: dormowe zloto od zaraz. Wchodze i pisze polub. Margonem na facebooku i odbiez 100 k. Jesli twoji znajomi tez polubia margonem na facebooku tez dostaniesz 100k.

Wiec moje pytanie brzmi tak: w jakim jezuku najlatwiej zaprogramowac bota ktory zaklada maila o losowej nazwie potem na tego mail facebooka a tym dacebookiem lubi margonem a ja dostaje 100k co potem sprzedaje. Sorry ze tak dlugo i z gory dzieki LCPGM

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

zacznij od polskiego

jak możesz napisać kiedy ty nawet nie znasz podstaw programowania a co dopiero języka jakiegokolwiek i za co ty się chcesz brak kiedy nie ma żadnych gotowych elementów

wszystko trzeba sobie napisać samemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...