Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer [Wojny Gildii][200 slotów][Zapraszam]Start 27.01.2013 o 12:00.

Koska123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

Polskagiercownia.pl

Start serwera 27.01.2013 o 12:00

IP: 91.121.181.150:25566

informacjeo.png

083.gif Typ Serwera:Survival Wojny Gildii

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:200

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Offikonkabf.png

infododatkowe.png

Serwer Survival + Wojny Gildii. Na serwerze zablokowane są Ender Chesty aby gracz tracił wszystkie itemy gdy zostanie podbita jego gildia.

Miła administracjia, eventy, i wiele innych rzeczy o których dowiecie sie grając na serwerze.

Start serwera 27.01.2013 o 12:00

IP: 91.121.181.150:25566

Opublikowano

Uuuu , może być ciekawie a bd grał na pewno bo w poniedziałek (27 stycznia) zaczynają mi się ferie ;D

Opublikowano

Uuuu , może być ciekawie a bd grał na pewno bo w poniedziałek (27 stycznia) zaczynają mi się ferie ;D

Wszystko ok ale 27 to jest Niedziela;D

Opublikowano

Serwer jest popierdolony. Sprzedaje sobie cobbla i nagle mi eq znika. Pisze czemu mi eq usunelo do admina to mowi spierdalaj dzieciaku i wgl. Co chwile kicki, beznadziejna atmosfera. Wszyscy wyzywają, po prostu chaos. To jest gowno nie serwer, NIE POLECAM...

Opublikowano

Serwer jest popierdolony. Sprzedaje sobie cobbla i nagle mi eq znika. Pisze czemu mi eq usunelo do admina to mowi spierdalaj dzieciaku i wgl. Co chwile kicki, beznadziejna atmosfera. Wszyscy wyzywają, po prostu chaos. To jest gowno nie serwer, NIE POLECAM...

To co piszesz jest nie prawda a eq zostało ci usunięte bo był mały problem. juz wszystko jest ok. A atmosfera jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...