Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBE?

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi o rejestracje..

Zalozylem sobie dzis konto,bo mozna bylo w sumie,sciagnalem clienta,czekalem zakichane 2h na zaktualizowanie sie bo mam slaby internet,chce teraz grac i mi wyskakuje ze PBE jest niedostepne,przedtem raz udalo mi sie wejsc,to przy probie logowania wywalilo mnie bo nie moglem sie polaczyc z serverem pvp.net

ocb ?

Opublikowano

U nikogo nie działa lol pbe jest chyba jakaś aktualizacja lub konserwacja. Za parę godziń będzie działać.

Oo zadziałał mi lol zalogowałem się sprubuj może ci się uda jak będzie pisać ze nie dostępne to wpisz takie coś jak właczysz lola "thereisnourflevel" w zadnej konsoli poprostu.

7ibz.png

Opublikowano

zeby nie zakladac niepotrzebnego tematu mam jeszcze 2 pytania:

1.czego niektore postacie sa za 10rp/pz tak samo skorki do nich,a niektore za normalne ceny

2.czego jak kupilem skorke nie moge jej wybrac przy pickowaniu champow?

Opublikowano

1.Ponieważ są to nowe których jeszcze nie ma na normalnym lolu i chodzi im o to by je przetestować.

2. nie wiem.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tak jest juz 30 lv,tymbardziej wchodze w sklep klikam np na bohaterowie i nic mi sie nie pojawia,nie moge kupic run czy dopalaczy,nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...