Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] old huud Mooood

FrizzEX-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli znajdziesz tak stare pliki to tak.

Ale pamiętaj że każda ingerencja w pliki gry może skutkować banem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

zapewne z internetu, ale pewny nie jestem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

zapewne z internetu, ale pewny nie jestem.

Po 1 Skąd a nie skond

po 2 poszukaj w dziale modyfikacje bardzo starych plików

Opublikowano

poszukaj jakiś starych instalek na necie ale wątpię w to że znajdziesz :-D a mi się wydaje też że taka bandame dostaje się za przejście takiego jednego ft dokładnie nie pamiętam już jakiego ale chyba tego pierwszego jaki był :-D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Piecyku... ale to są tylko tekstury na które nie trzeba było nigdy bypassa

f.ex

Mod dodany 5 dni temu na wiesz jakiej stronce ;)

1zxnxgz.jpg

Bypass od zawsze służył tylko do przepuszczania "zmian w modelach"

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@BOBSON

ta bandana byla za przejscie DT EXTREME ;)

@TOPIC

Watpie czy to znajdziesz bo tych plikow to juz raczej nie ma w internecie chyba ze odpalisz brazylijskiego ca i z niego wezmiesz sobie ten Hud, bo tam jest CA zacofane i sa jeszcze te stare chyba xD

Kolega mowil mi ze w ruskim tez tak jest ale nigdy nie gralem wiec nie wiem ;p

Pozdro ;)

Opublikowano

poszukaj jakiś starych instalek na necie ale wątpię w to że znajdziesz :-D a mi się wydaje też że taka bandame dostaje się za przejście takiego jednego ft dokładnie nie pamiętam już jakiego ale chyba tego pierwszego jaki był :-D

co mu po instalce, jeżeli i tak będzie mu się patchować na nowe pliki (no chyba że się mylę)

//eeee no w sumie to ma sens :D

//Bobson jemu nie chodzi o bandamke tylko o wygląd CA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dobra Mam instalke Ca z 2009 ale pobieram z Torrenta wtedy to ważyło 600 mb o.O Tera 1gb

Zara dodam wam ten pliczek tylko napiszcie jaki

Opublikowano

Jezeli zrobisz juz ten Hud i wszytko bedzie dzialac to prosze o wyslanie mi tych plikow ktore podmieniales moze byc na PW bo tez chce miec ten Hud. Jest o wiele ladnijeszy ;)

Sorry ze nie w temacie ale nie chcialem robic nastepnego ;p

Pozdro ;)

Opublikowano

okej jaki plik mam wam dać

http://www.speedyshare.com/XRpss/HUD-OLD.rar

Daje takie z UI HUD

Kurwa Wrzóciłem Launchera Z Nowego Ca i posłuchajcie CA Z początku 2009 ODPALIŁO I CONNECTION HAS BEN ENDED PRIVATE SERVER da sie zrobić czy nie ?

http://youtu.be/yW9oSgbbCws

WIDEŁO Z STAREGO CEA
Opublikowano

Dobra Mam instalke Ca z 2009 ale pobieram z Torrenta wtedy to ważyło 600 mb o.O Tera 1gb

Zara dodam wam ten pliczek tylko napiszcie jaki

Przecież to sama instalka w której po zainstalowaniu ca będzie ściągał się cały patch (ok.1,3gb)..

Opublikowano

było takie logowanie bardzo dawno temu.

Panowie, a nie pomyśleliście o tym, że od tego 2009 roku, zostało wprowadzone wiele nowych rzeczy, i GUI będzie wam się tak pierdolił jak kurwa na autostradzie?

1394725204-U719057.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...