Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najmniej ryzykowne przełożenie "brudnych" yangow.

SZefcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z racji tego, że ostatnio dużo nad tym myślałem postanowiłem podzielić się z Wami wiedzą.

Poradnik jest kierowany do osób przekładających duzo yang, czyli wartość ok. 25kd na solarze to ok. 50kk.

1. Robimy sklepik i ładujemy nim pełne eq najtanszych ulepzaczy. np. skóry tygrysa albo zółcie.

mogą być pomieszane.

2. Wystawiamy na sklep wszystko za taką cene jaką być powinno ale....

Jeżeli na sklepie mieści nam się 40 miejsc, to 35 wykładamy normalnie a 5x za 10kk.

3. Sklep wystawiamy około 2h przed tym jak będziemy chcieli przewalic yangi.

Wiem, że nieraz to niemozliwe ale róbmy tak, żeby ten czas był wydłużony.

4. Sklep wystawiamy na ch handlowym i w jak najbardziej zatłoczonym miejscu.

5. Gdy już mamy yangi na naszym " czystym" sklepie zostawiamy go na 1h włączonego.

po 1h wyłączamy sklep i normalny przeładunek na główną postać.

Dla niektórych poradnik ten sie wyda banałem ale naprawde, jeżeli admin będzie sledził każdy wasz ruch to nie będzie nawet miał sie do czegoprzyczepic.

ps. poradnik napisany dlatego, żeby te pajace z administracji miały wiecej roboty.

YO

ps2. W sumie to mam troszki % moglibyście troszki zwalić.

szefmarcin.png

Opublikowano

Przecież to nic nie da. Tak samo mogę przekładać yangi z jednej swojej postaci na drugą i co mi zrobi administracja? Przecież nie łamię regulaminu. Nie ma się po co aż tak bawić - po prostu wystawiasz przedmiot za normalną cenę, a jeśli nie chcesz aby ktoś cokolwiek zauważył to musisz to zrobić szybko, czyli wystawić sklepik i w ciągu kilku sekund kupić itemek. Nic więcej.

Opublikowano

Nie jest to zbyt przydatny TuTek gdyż można stanąć swoimi postaciami obok w najbardziej zatłoczonym miejscu lub siedzieć na KamerModzie i patrzeć czy GM nie idzie

Fakt,to jest głupi pomysł.W ogóle język w jakim napisałeś pozostawia wiele do życzenia...O co ci chodziło z ''ps ''?Mówiłeś o administarcji z MPC,czy z PLa?

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano
Przecież to nic nie da. Tak samo mogę przekładać yangi z jednej swojej postaci na drugą i co mi zrobi administracja? Przecież nie łamię regulaminu. Nie ma się po co aż tak bawić - po prostu wystawiasz przedmiot za normalną cenę, a jeśli nie chcesz aby ktoś cokolwiek zauważył to musisz to zrobić szybko, czyli wystawić sklepik i w ciągu kilku sekund kupić itemek. Nic więcej

Jeżeli się nie znasz to nie pisz, za czerpanie korzyści z postaci zablokowanej za uzywanie nielegalnego oprogramowania jest ban. Jest to napisane w regulaminie jezeli nie wiesz nie pisz. W takim razie kazdy moze dostac bana właśnie za to czerpanie korzysci chodzi tu własnie o przekladaniu tych yangow.

@pisalem o administracji z pla bo statnio mi troszke botow zbanowali wlasnie przez nieostroznosc.

Widze jednak, ze na tym forum sa sami madrzy ludzie ktorzy mysla ze za zwykle przekladanie nawet 1 przedmiotu nie ma bana.

szefmarcin.png

Opublikowano

owczem dużo zabiera czasu dlatego napisałem, że tylko przy wiekszych sumach jak 100kk solar czy 2kkk monastyr. Tylko i wyłącznie przy takich kwotach administracja sugeruje się " niezwykłymi " sklepami. Jeżeli przekładasz 10kk to oczywiscie nie ma sensu sie w to bawic to kazdy administrator to oleje. no ale juz sumki warte na allegro okolo 100zl wlasnie weryfikowane są takim sposobem.

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...