Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Klawisze skilli

Analija190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam laptop Hp 650 i jest problem z skillami w metinie gdyż np mam jakiś skill na F1 klikam F1 a ten laptop ma od razu przypisane jakies funkcje klawisza i gdy klikam np F1 zamiast skilla wyswietla się pomoc ponieważ klawisz F1 ma od razu przypisane temu klawiszowi "pomoc" .Co zrobić ?

Opublikowano

Wejdź w panel sterowania i zmień ustawienia klawiatury z ustawień fabrycznych na swoje

A jeżeli to nie pomoże klikaj myszką na poszczególnie rozłożone skile

Opublikowano

A jeżeli to nie pomoże klikaj myszką na poszczególnie rozłożone skile

To jest uciążliwe...Sam miałem podobny problem.Jak up napisał,zmnień ustawienia.Powinno pomóc.

@Down

Wiem,że to uciążliwe lecz napisałem tylko to w razie ostateczności i najpierw jak mu podał Bruno czy też Aryman z TAKEN'em podali niech spróbuje.

No spróbować może.Nikt,mu nie zabroni.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

To jest uciążliwe...Sam miałem podobny problem.Jak up napisał,zmnień ustawienia.Powinno pomóc.

Wiem,że to uciążliwe lecz napisałem tylko to w razie ostateczności i najpierw jak mu podał Bruno czy też Aryman z TAKEN'em podali niech spróbuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...