Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Katarina wymięka oraz bug ?

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś zagrałem sobie Xin Zhao na TT. Dobra miałem 1 lvl i jakieś tam itemki. Poszedłem na dolną linę. Była też tam katarina po kilku minutach dedłem i kata zaliczyła frist blooda. Katarina jest OP więc jak dedłem to nie byłem przejęty. Dobra wbiłem ten 6 lvl miałem ulti wszyskich dedłem zalilczylem duble kill'a przyszła pora na katarine, Zacząłem z nią walczyć ona włączyła swoje ulti i co dziwnego z Q po 3 hitach podrzuciło ją i przerwało ulti LOLS :D miałem szanse na killa i ją zabiłem :D i czy to bug że przerwałem tym dla niej ulti ?? xD

Opublikowano

Nie, to nie bug. To zamierzona opcja dodana do gry, żeby można było kontrować właśnie takie postacie. Tak samo możesz przerwać każdym innym podrzuceniem, grab blitzcranka również przerywa ulti.

Sygnatura.

Opublikowano

Nie to nie bug. Ulti dla Katy możesz przerwać hard cc( crowd control- kontrola tłumu) typu uciszenie podbicie i stun. 3 Q to było podbicie i to one przerwało jej ulti.

@up

Nie wszystkie CC. Slowem też chcesz przerywać?

Opublikowano

@up2, otak, slow nie przerywa, tu masz rację.

@up, uciszenie przerywa ulta :) W sensie, ona się nadal kręci, ale nic po za tym.

Opublikowano

zdecydowanie normalna sytuacja

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Ale przykładowo grab blitza nie przerywa ulta Nunu, miałem taką sytuacje, że pojeb Blitz przyciągnął do teamu castującego Nunu.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem przerywa... i casstuje ulti tam gdzie stal

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...