Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150IP Carrowanie low normali

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Carrowanie low normali. Myślałem nad shaco chodź papier. Na pewno bym magiem nie pogardził, ale nie ma ich dużo. Lubię assaysnów i magów dps. Ogólnie wszystko xD Może Gragas? Nikt nim teraz nie gra, sam nie wiem czemu. Potrzebuje czegoś skutecznego do gry. Niezależnie od pozycji. Muszę zgnoić im early i mid game. Ew. mogę dobić IP do 4800 bo widzę, że po mojej przerwie jest tam sporo fajnych postaci (lee, noc)

Opublikowano

Jeżeli mid to zdecydowanie akali.

Ostatnio chciałem odpocząć i zagrałem normala Akali. Chłopie :D Tam ludzie nie potrafią chyba grać albo coś. Każdą grę carruje. :P I teraz dla realxu gram 1-3 dziennie sobie.

Akali:

- Doskok z ulta

- 3 stacki z ulta które nie zabierają energii a pkt. cienia

- brak many - energia

- z W slow jak i niewidka w danym miejscu

- Dobry pasyw

- Dobra do gonienia / dobijania.

E9mwj60.png
Opublikowano

Na normalach to nawet Blitzem na mida możesz iść...

Aczkolwiek polecam Tryndamere, na normale nadaje się świetnie, łatwo się nafeedować, łatwo farmić, a na full buildzie jesteś nie do zajebania :P

Może też być Lux, bardzo fajna postać na mida.

Ma x2 klatke, tarczę, E zadaje bardzo duże AOE obrażenia, mamy ulti z dużym zasięgiem, łatwą farmę i świetną zabawę z gry tą postacią

Opublikowano

Na normalach Akali OP i Wukong OP, ludzie na te dwie postacie nie potrafią grać na normalach, wukongiem odpalasz E w team przeciwny i R i wygrywacie TF. A widzę że za 4800 max, to Xin też bardzo dobry będzie, genialne ganki ma tylko trzeba wcześnie kupić zeala.

Opublikowano

Kupiłem jednak Xina. Jak go budować? To bedzie takie latanie po mapie/pół jungler póki nie mam run. Muszę wszędzie pomagać itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...