Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić server Wooden na Crafserver

MrKaczor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewny czy kupić server Wooden.Prosze was o pomoc żebyście mnie przekonali do Craftserver.

Prosze o pomoc..

Opublikowano

Jeśli chcesz serwer o małej ilości slotów to bierz. Prawdę powiedziawszy jest to najlepszy hosting do takich serwerów.

Opublikowano

Powiem ci , że na mineserv ludzie się skarżą morze kiedyś kupie 1 slot i obcczaje ale narazie jestem skoncetrowany na Craftserv bo to bardzo dobra oferta.

Czekam na dalsze propozycje...

Opublikowano

MineServ to największy badziew jaki można kupić. Najlepszym hostingiem w polsce jest CraftServe i nikt nie powinien temu zaprzeczyć. Zero lagów, ładny PA, przyjemna gra i kontakt z nimi :) Polecam.

Opublikowano

Miałem na craftserve dużo razy serwer (nawet Iron, gdy połowa serwera chciała skorzystać z promocji na vipa :)) Hosting jak najbardziej dobry, support odpowiedział mi po 2 h, ładny panel, mało błędów i dynamiczna, kolorowa konsola :) W dodatku FileZilla działa tam bez problemu, na mineserv mam problem żeby się połączyć.. Ownserver nie testowałem, ale na teraz polecam ci craftserve :D

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Craftserve - dobrze ale drogo. Jesli jestes poczatkujacy to bierz bo tam masz panel wygodny ;)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...