Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące hitmarker.

NHFL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co po niektórzy na tym forum już wiedzą że robię filmik ale pojawił się problem jakich niestety jest co raz więcej wraz z postępem w pracy korzystam z moda awe 2.12 w moim filmiku lecz gdy włąćze komende cg_drawstatus 0 to znika hitmarker na demkach... mam tutaj pytanie do kaje11... znalazłem hitmarkera twojego autorstwa w necie ale nie działa mam taki problem bo pisze ze mam dodać tą linijkę do pliku modlist.gsc tylko ze wlasnie nie ma tam takiego pliku a jak go stworze i wrzuce tam tą linijkę to i tak nie dzziała jest tam w folderze codam tylko plik hm.gsc(chyba niepełną wersje ściągnąłem albo robie cos nie tak) myslę właśnie żeby ten hitmarker z awe zastąpić Twoim

Instalacja PL :

1.) Skopiuj plik pk3 do folderu main

2.)Dodaj następującą linijke w pliku codam/modlist.gsc

[[ register ]]( "HitMakerv1", codam\HM::main );

4.)Dodaj do pliku konfiguracji serwera(np. dedicated,cfg) następującą komendę:

/set scr_hitmarker "1"

5.)Zrestartuj serwer.

Opublikowano

Potrzebujesz CoDaM'a.

Niestety nie wiem do jakiej wersji go potrzebujesz.. Dam linki jak sprecyzujesz.

Tak poza tym - awe posiada swój własny HitBlip, jak i również ja posiadam jeszcze oznacznik z CoD4 (dokładnie taki sam, lecz wymaga pliku dla clienta).

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

wersja 1.5 a oznacznik z CoD4 jest o wiele lepiej wyglądający niż ten z awe

jeszcze pogrzebie w pak0 >> uI_mp >> hud.menu może coś z tego wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...