Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WWE 13 na ps3

Zimny4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam zamiar kupić sobie WWE 13 na ps 3.

Opłaca się?

Zawsze lubiłem boks, wrestling też lubię czasem obejrzeć .

Fajtowanie z kumplami na śniegu ^^

I ogólnie mam z tego polewkę z tego, bo w media gra kosztuje 2 stówy a na allegro jedną.

To jak myślicie, opłaca się?

Opublikowano

Jeśli Cię to kręci to wiadomo że się opłaca. Jak się nie spodoba to zawsze można odsprzedać :)

Pewnie że mnie kręci ;p Ale mi chodzi... Czy system walki, nie jest taki... no wiesz... sztuczny ?
Opublikowano

Wrestling ogółem jest sztuczny, bo to nie prawdziwa walka, a scenariusz - 80% wrestlingu jest zaplanowana. Gra wygląda mniej więcej tak samo jak to się dzieje w realu, więc możesz kupić. Ja osobiście jestem po części fanem WWE, dlatego nie martwiłbym się o wydanie tych 100 PLN. ;-)

Opublikowano

Wrestling ogółem jest sztuczny, bo to nie prawdziwa walka, a scenariusz - 80% wrestlingu jest zaplanowana. Gra wygląda mniej więcej tak samo jak to się dzieje w realu, więc możesz kupić. Ja osobiście jestem po części fanem WWE, dlatego nie martwiłbym się o wydanie tych 100 PLN. ;-)

Wiem. Tak też zrobię... Zamówię go. Ale wypowiadajcie się dalej na ten temat!
Opublikowano

Opłaca się Wykurwista gra :)

Kolega napisał 2x up napisał że online nie działa... Zgadzasz się z tym? A jak nie działa to będzie działać?
Opublikowano

Kolega napisał 2x up napisał że online nie działa... Zgadzasz się z tym? A jak nie działa to będzie działać?

Właśnie że mi w grze również na PS3 UFC Undisputed 3 też wydawaną przez THQ serwery online działają... A co do samej gry ja bym kupił, kiedyś oglądałem WWE i sam posiadam jedną grę z tej serii - WWE SvR 2011, lecz na PS2. Ale ogólnie fajna gra, i chyba 13 sobie też kupię tylko na PS3

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Lepiej kup się Fight Night Champions

W WWE 13 jest bardzo sztucznie (grałem u kolegi) ale Fight Night jest bardzo dobrze wykonana i nawet tryb kariery jest dobry.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Lepiej kup się Fight Night Champions

W WWE 13 jest bardzo sztucznie (grałem u kolegi) ale Fight Night jest bardzo dobrze wykonana i nawet tryb kariery jest dobry.

Jakieś uzasadnienie może czemuż to jest sztuczne?
Opublikowano

Tak jak wcześniej napisałem THQ które było odpowiedzialne min. za serwery WWE ogłosiło bankructwo.Serwery zostaną wyłączone na dniach. Następne WWE zobaczymy najprawdopodobniej pod nazwą WWE2k14 ( ? ) lub bardziej prawdopodobne WWE2k15.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...