Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy Będzie Aktualizacja Kbota ?

suchy:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wreszcie zrozumiecie, że nikt tego nie wie?

Nie chcesz czekać to kup Ibota albo pbdo, proste.

Opublikowano

ah te aktualizacje 3 dni bocenia 4 dni czekania he:) KOSMOS:D ps zapytaj tego ruska ivanka moze Ci odpowie na to pytanie zasadnicze,które dręczy wręcz użytkowników owego Kbot-a.Pozdrawiam

Opublikowano

Nosz k...a może szanowny Ivan w tym tygodniu nie zrobi bo sie k....a nie chce...

I nie piście mi żebym kupił ibota jak nie pasuje bo kupiłem KBota i wymagam...

Opublikowano

Nosz k...a może szanowny Ivan w tym tygodniu nie zrobi bo sie k....a nie chce...

Kupiłeś licencję do bota, który ma działać.

Gdzieś jest określone kiedy będzie działać i ile ?

- Nie.

Więc dostaniesz to co kupiłeś na 1-2 dni.

#up

Kieruję to w formie spamu.

Opublikowano

I każdy nieogarnięty człowiek toczy się myślą "płacę wymagam" tylko w porównaniu od życia realnego masz 2 samochody 2 jeepy jeden za 10tys zł drugi za 300tys zł pierwszy firmy kszag a drugi dajmy suzuki który będzie lepiej się sprawował w terenie ? cena = jakość

Do wszystkich którzy mają coś do Ivana, że się opierdala czy coś.... Sami byście nie wiedzieli co zrobić z sourcem jakiegoś programu byście założyli temat "jak otworzydź sursa ibota ?" krytykować to tak ale robić to nikomu...

kieruje to do ivana...johnny-cash-ring-of-fire-fuck-you-200x200.jpg

tyle co ci wchodzi.

1.jpg

Opublikowano

Pukacz-coś w tym jest,ale zauważ że płacąc za tańszy produkt każdy chce go posiadać-używać,zwłaszcza,że w owym czasie tańsze-nie oznacza gorsze-wszystko zależy od producenta:)Oto jedna z zasad wolnego rynku powszechnie panująca na chwile obecną.Wracając do tematu-myślę,że czas go zamknąć-drażni tylko ludzi,którzy i tak cierpliwość mają nadszarpaną.Pozdrawiam-Sugeruje czekać cierpliwie lub zmienić produkt.

Opublikowano

@ UP

Zdecydowanie wybiore tą drugą opcje.

Mam juz dosc tego zasranego i denerwującego czekania.

Co do bota, jest Ok. Ale te aktualizacje to jest naprawde dramat.

Ja zmieniam bota na PBDO juz na 100% i decyzji raczej nie cofne.

Wole wydac 120zł na PBDo bota i miec z głowy.. niz sie denerwowac

Życze cierpliwości xD

Opublikowano

boci sie po to aby byc dobrym a potem mozna grac bo sam nic nie uciagniesz podleci do cb fulka i ma cie na 2 strzaly...

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

I każdy nieogarnięty człowiek toczy się myślą "płacę wymagam" tylko w porównaniu od życia realnego masz 2 samochody 2 jeepy jeden za 10tys zł drugi za 300tys zł pierwszy firmy kszag a drugi dajmy suzuki który będzie lepiej się sprawował w terenie ? cena = jakość

Do wszystkich którzy mają coś do Ivana, że się opierdala czy coś.... Sami byście nie wiedzieli co zrobić z sourcem jakiegoś programu byście założyli temat "jak otworzydź sursa ibota ?" krytykować to tak ale robić to nikomu...

tyle co ci wchodzi.

Co Ty pierdzielisz ??? ... myślałem że jesteś troszkę bardziej rozgarnięty od "małoletniego"

Nie wciskajcie kitów użytkownikom tego forum bo czytają te wypociny nie tylko smarkacze dający sobie wcisnąć wszystko... i Ty jako sprzedawca tego badziewia w pełni odpowiadasz za oferowany towar a jak nie to odsyłam do obowiązującej od 1 stycznia 2003 r. ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2002 r., Nr 141, poz. 1146 z późn. zm.).

Nie wiem jak Ty ale Kamieniarz podaje na swojej stronie że za nic nie odpowiada bo on tylko sprzedaje – takim wpisem może sobie… bo info sprzeczne z prawem i ze zdrowym rozsądkiem można sobie wsadzić w d: i prze nikogo nie jest honorowane.

Co do innych informacji że nie ma co „jęczeć” bo jak coś to niech sobie ktoś zrobi bota sam to mogę tylko potwierdzić że płacimy i wymagamy a jak coś nie pasi to zwrot kasy i tyle.( a najlepiej jeszcze jakieś odszkodowanie za stracony czas i nerwy) Nie wiem jak poszła sprzedaż KBot’a ale myślę że całkiem –całkiem ( dla porównania widzimy że profibot jest najlepszym klientem jeśli chodzi o ogólną sprzedaż oprogramowania przez robokassa ) a więc za taaaakie pieniądze mamy prawo wymagać i dziwi mnie że Ivan sprawę delikatnie mówiąc olewa – traci klientów i spore pieniądze. A nasi handlarze zamiast dać jasną i konkretną odpowiedź pierdzielą o samochodach :-( równie dobrze mogą o pogodzie jeśli nic nie wiedzą. Powodzenia

PS

Oczywiście nikt nie ma zielonego pojęcia kiedy ktoś zrobi aktualizację KBota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...